Csernobilba egyáltalán lesz valaha élet még?
Figyelt kérdés
vagy sose lesz ott már semmi ? mennyi ideig sugárohat ugy érdekelnek ezek a dolgok nem tudom miért :D nem régiben néztem ilyen képeket és olyan ijesztő hogy az ablak lefényképezve és ott a kisgyerek macia vagy ilyesmi :S ha járt már ott valaki le irná milyen érzés volt körül nézni csernobilba ijesztő vagy esetleg érdekes ?2012. febr. 2. 14:53
1/7 anonim válasza:
Csernobil már nem veszélyesen sugárzó. Akár lakni is lehetne ott. De már csak tiszteletből s megy oda senki, + tök jó hely a turistáknak.
2/7 anonim válasza:
Most is van ott élet, szépen visszahúzódott oda a vadvilág és köszönik szépen, jól vannak. Jelenleg is szerveznek oda túristautakat. Azért a szarkofág alá nem mennék be, de már nem különösebben veszélyes hely.
3/7 anonim válasza:
Igen, lesz. A radioaktív sugárzás nem örök, idővel kitisztul. Ez sok mindentől függ, itt olvashatsz róla ha érdekel:
4/7 anonim válasza:
A merészebb forgatócsoportok a szarkofág belsejébe is bemennek:
De van pár ott dolgozó, aki renderesen bemegy ellenőrizni.
5/7 anonim válasza:
Most is van. Vannak, akik saját felelősségükre mér rég visszaköltöztek, de ott az erőművön kívül nincs semmi, az meg már nem fog üzemelni, ezért nincs miért odaköltözni.
6/7 A kérdező kommentje:
huh érdekes dolgok :DD én nem mernék vissza költözni számomra nagyon ijesztő hely de viszont megnézni megnézném a szarkofág belsejébe biztos nem mennék be:O
2012. febr. 3. 11:30
7/7 anonim válasza:
Csernobilban ma is laknak emberek. Megközelítőleg 2000 lakosa van, többségük az erművön dolgozik (igen, mind a mai napig). Tavaly májusban tapasztalhattam :). Kis vegyesboltok, bankautomata, teljes 3G-s mobilhálózat-lefedettség.
Pripjaty, az erőműhöz legközelebbi település... Na, az már más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!