Hogy álltok a spanyol nyelvvel?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy tudtok-e spanyolul, és hogy mennyire?
Le kellene egy idézetet fordítani, de sehogy sem sikerül, keresgéltem a neten is, hát kb. 6 féle "megoldást" találtam.:)
2012. jan. 23. 16:41
1/11 anonim válasza:
Igen, tudok. :) Felsőfokú nyelvvizsgám van belőle, bár sokat felejtettem.
2/11 A kérdező kommentje:
Na, akkor írom az idézetet, jó?
"Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától." (kiírtam már a kérdést egyszer, lehet találkoztál már vele).
2012. jan. 23. 16:55
3/11 anonim válasza:
Én csak próbálok tanulni, de egyedül nem megy sehogyse :( Pedig érdekel nagyon :)
4/11 A kérdező kommentje:
Én is egyelőre egyedül tanulok, nehéz spanyol tanárt találni.
2012. jan. 23. 17:41
5/11 anonim válasza:
A magyarok többségének a kötelező nyelvtanulása az a német/ angol emellett még a szlovák francia is szerepel, de a spanyol nem igazán csak elvétve, ha olyat keresel aki spanyolt tanul s most is " űzi" akkor keresd mert nem könnyű dolgod lesz. nekem a barátom Japán nyelvet tanul ! szia.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi, azért beszélnek jó páran spanyolul, csak pont én nem találom őket.:)
2012. jan. 23. 18:04
7/11 anonim válasza:
Kérdező, esetleg nem akarsz összefogni? :) Gyakorolhatnánk együtt msn-en, vagy hasonlón át, ha van kedved.
8/11 A kérdező kommentje:
Oks, persze.
De itt gyakorin írj nekem, utána megbeszéljük hogyan tovább.:)
2012. jan. 23. 20:16
9/11 anonim válasza:
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Quién crea (hace) un animal salvaje de su mismo, se deshace del dolor de la existencia humana.
10/11 anonim válasza:
#3 válaszoló: Én is így vagyok vele,mert nem jött össze a spanyol tanár... és úgy sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!