Milyen magyarázatok vannak 2012 világvégére?
Bármiről írhattok: ősi mítoszok, idegen objektumok amik a föld felé közelednek, pólus váltások, politikai helyzetek stb... Ti mit tudtok mindezekről? Milyen lehetséges világvége variációk léteznek/létezhetnek? A válaszokat előre is köszönöm!
Ja és nem hülyeségeket/sértő szavakat írkálni, különben azt jelentem.
#11: szerintem tuti van valaki, aki már 2256-ra jósolt világvégét. (A Nagy Piramis alapján pl. 2097-re teszik. De ez a szám is ismerős, amit te írtál.)
Aki pedig megjegyezte, hogy a spanyolok szétkapták a majákat: igen, és minden más népet a környéken. Konkrétan a maják tartottak ki a legtovább (és még mindig ők vannak a legtöbben), mivel már nem állt a birodalmuk a konkvisztádorok idején. A kisebb törzseket vagy legyőzték, vagy elmenekültek. Bár az európai hódítók nem a kardjukkal és a puskáikkal, hanem a betegségeikkel győzték le az indiánok többségét, erről meg nem tehettek. De ettől függetlenül valóban nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani az egésznek, egy nép, mint a többi, fejlett civilizációval, jó matematikai rendszerrel, eltűntek, ennyi. (És hagytak pár kérdést a régészeknek.)
eddig ha jól emlékszem 36x volt világvége...-.-
ebből 1 2000ben és 2 2011ben-.-
nem lesz világvége. vagyis a közeljövőben nem.
még minimum 3000ig nem lesz semmi ijen xar világvége(lesz, de nem igaziak)
ez a 2012es is egy rohatt nagy kamu!!!
[link] ;)
Én most így gondolkodtam.
Miben is van nagy szerepe a médiának? a kereskedelemben. Minek vesz vége: Ennek az egész rendszernek. Összeomlik az egész EURÓPAI UNIÓ a parlamentben is csak mondják, hogy így meg úgy de semmit nem csinálnak! Ezt Kiss Ádámtól hallottam:
Képzeljük, el, hogy az egész ország egy nagy busz.
Gyurcsány Ferenc:
- Majd én vezetek majd én vezetek.
Később tartunk az árok felé:
-Jaj most már vezessen valaki más most már én nem akarok vezetni!
Ennyi!
És szerintem az kéne ide, hogy levigyék a parlamentben dolgozók fizetését! Kapnak havi kb 500,000 ft-ot azt az eladósodott ember meg örül, ha nem rugják ki a munkahelyéről. Ha ott levinnék a fizut kb vaygy 120-110,000 ft-ra akkor már meglátnák az UNIÓ hibáit. Egyik nagy hiba:
Új épület épül:
Pl: Szeptember 1. jén már építkezni kéne és decemberre kész kéne lenni az épületnek!
Beadják a pályázatot, tojóznak rajta vagy 3 hete már belenyúlik az építési időbe csakhogy ilyenkor meg a határidőt nem teszik arrébb! Én azt mondom: AZOK OTT A PARLAMENTBEN EL VANNAK KÉNYESZTETVE!!! KAPJÁK OTT A TÖBB 100-RES FIZUT MÍG AZ EGYEDÜL ÉLŐ EMBER KERES HAVI 60,000 FT-OT ÉS ÖRÜL HA BE TUDJA FIZETNI A SZÁMLÁKAT MEG MINDEN! OTT A PARLAMENTBEN KÉNE LEHÚZNI A FIZUT, VAGY MÉG AKI TÖBBET KERES AZ TÖBBET ADÓZZON ILLETVE AKI PL: 70,000 FT-NÁL KEVESEBBET KERES AZ NE ADÓZZON! SZERINTEM ITT MAJD EGÉSZ UNIO FOG ÖSSZEOMLANI
Ahogy már egy másik kérdéshez leírtam : "A tudósok már nagyjából sejtik mi lesz decemberben:
Igazából nem úgy kell venni hogy meteor becsapódik és bumm, hanem nagy valószínűséggel egy nagy napkitörés lesz( Fler, Korona kilökődés) és a Föld pont az útjában lesz. A sugárzástól megvéd a mágneses burok viszont az elektromos hálózatban nagy károkat tehet és a GPS vevés is összeomolhat ahogy az anno Kanadában volt valamikor 60-70 évek környékén. Igazából ez az úgynevezett "világvége". Nagy károk keletkezhetnek, emberek hallhatnak meg áramhiányban (kórház stb.) de az Föld mint maga nem fog megszűnni, csak az általunk kiépített hálózatok fognak összedőlni. Úgy hallottam éppen azon dolgoznak hogy hogyan lehetne kivédeni. Lényegében ennyi"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!