Az jó, ha 14 évesen 122 az IQ-m, vagy az alacsony?
Most töltöttem ki egy online IQ tesztet ( [link] és nem tudom,hogy a 122 az jó eredmény-e 14 éves fejjel (októberben leszek 15).
Előre is köszönöm a válaszokat.
28 vagyok, de szerencsémre negatív. Ez jó?
Viccet félretéve, ezek a tesztek nem sok mindenre jók. Elmondom, hogy mi a jó:
18 éves korodban sikeres érettségi (esetleg egy középfokú nyelvvizsga és legalább egy tárgyből emeltszint). 23 éves korodra egyetemi diploma, 25 évesen doktori cím 3 év gyakorlattal a hátad mögött. 26 évesen 2 éves házassági évforduló, 27 évesen az első gyereked első szülinapja. 28 évesen eltartod a családod (feleséged a kicsivel otthon), fizeted a törlesztőt a lakásodra/házadra és havi x 10 ezret félreteszel.
Amennyiben ezt eléred (mindenki számára adott a lehetőség), az jónak számít...
"Kedves" 09:18!
Igazából nem sok közöd van ahhoz, hogy milyen anyagi háttérrel rendelkezem. A kérdés sem erről szólt, hanem egy webes IQ teszthez, ami -barátok közt is bevallhatjuk- nem sokat ér. Elmondtam, hogy mi számít jónak. Nem írtam, hogy ezek a feltételek kivétel nélkül érvényesek rám. Nem mondtam, hogy hatalmas házban lakom és milliomosként lógatom a lában a Maldív szigeteken a parton. Olyat sem állítottam, hogy gyerekeim vannak és mindent megkapnak.
Válaszoltam egy kérdésre, hogy mi számít(hat) jónak, ez is gond? Hazudhatnám, hogy 5 diplomám van és unalmamban járok ide írogatni, mert már unom a költekezést. Nem tettem! (hazugság lenne)
Sajnálom, hogy félreértettél, esetleg a lelkedbe tiportam...vagy nem tudom....
Az állításom fentartom. Amennyiben valaki eléri ezt, jónak számít....(nem mondtam, hogy magamról írtam, amennyiben mégis így érzékelted és erre válaszoltál, ez esetben irigy vagy)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!