Az ember annyitól szétloccsan hogy elüti egy busz?
Figyelt kérdés
Végső állomás 3?4.
Najó, annyit elhiszek, hogy vagy 120-szal ment a busz, de szerintem akkor csak maga alá gyűrte volna nem pedig rákeni a szélvédőre.
3?4; A metró úgy kb. 100-zal mehet, de szerintem egy embert csak akkor préseli ki, ha oda van szögezve a vágányra...
2011. dec. 21. 14:04
1/8 Antimod válasza:
Nem láttam a filmet, de kb. úgy képzeld el, mintha 120-szal zuhanna a betonra. Szerintem ott (is) szétlapulna.
3/8 anonim válasza:
kérdező egy csomó filmben nevetséges halálok vannak, porszívóval kiszívják a szemét meg hasonlók. minél kisebb a költségvetés általában annál gagyibb a halál-effektus. ezekről értelmetlen feltenni kérdést a tudományok témakörben.
4/8 anonim válasza:
Miért porszívóval nem lehet kiszívni egy szemet?
5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem alacsony költségvetésű film. Am azért tettem tudományokhoz, mert szerintem ez félig-meddig a fizikához tartozik, mert pl itt a nyugott állapotban lévő testnek nekimegy egy mozgásban lévő test... Szerintem ezért tartozik tudományhoz, de lehet hogy tévedek...
2011. dec. 21. 18:03
6/8 anonim válasza:
Kiszámolhatod, hogy milyen magasról történő esésnek felel meg.
Ne felejtsd el azt sem, hogy ilyenkor a test megcsavarodik (először egy ponton találják el, ez húzza maga után a testet) és a test másik pontja nagy sebességgel odacsapódik a busz egy másik pontjához. Nagyon nem mindegy, hogy milyen felületre esik!
Tudod, milyen hatalmas gyorsulás kell ehhez kemény felületen?
7/8 anonim válasza:
A 100 Km/h sebesség kb 40m magasságból történő leesésnek felel meg. Szerinted szétloccsansz, ha ilyen magasról leesel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!