Mi volt Vietnamban?
Figyelt kérdés
Egy kis beszédet kell írnom németre Vietnamról (gyakorlásképpen)..már elképzeltem, hogy írom meg, csakhogy semmit nem tudok ott róla, csak, hogy kb. az amcsik ott harcoltak..
Le tudná nekem írni valaki, egy pici részletességgel, hogy mi volt ott?
A Wikit megnéztem de nekem az túl részletes.
2011. dec. 18. 10:34
1/5 anonim válasza:
Már hogy érted hogy mi volt ott? Mert ha az országról kell írnod, akkor más is történt azért ott mint hogy pár évig háborúztak az USA ellen.
2/5 A kérdező kommentje:
Engem a háború része érdekel, az okai, stb.
2011. dec. 18. 11:18
3/5 anonim válasza:
az hogy az amcsik szívtak mint a szar és nem építettek ki autokrata rendszert mint dél koreában 1ideig , és ha a wiki túl részletes akkor töriből neked leáldoztak
4/5 A kérdező kommentje:
Nem törire kell, màr leirtam, :) most mondtam, hogy csak egy egyszerü gyakorlatra kellett, aminek köze nincs a törihez...De mindegy màr megirtam.
és a wiki ebböl a szempontbol igenis tul részletes volt.
2011. dec. 21. 12:10
5/5 anonim válasza:
Amúgy ha tudsz angolul, ez rövidebb összefoglaló, és egyszerű nyelv. (wikipedia simple, nagyon barátságos dolog:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!