Játszottál már az iq-tesztes játékkal? Hányadik pályán jártok? Becses nevemet csak vörösen látod. Én ezen nem tudok túljutni.
Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 11:55
41/208 A kérdező kommentje:
Az nincs visszafelé. Úgy,ahogy le van írva.
2011. dec. 15. 14:09
42/208 anonim válasza:
élefazssiv scnin ózslej A
hátde így van leírva :D
43/208 A kérdező kommentje:
Az 1. 2 szót írd le,úgy,ahogy van.
2011. dec. 15. 14:27
44/208 anonim válasza:
a 13. kérdésnél akadtam el. itt az angol ABC betűi vannak, az "SR" sorrendhibával. Észre is vettem de fogalmam sincs mit is írhatnék be. próbáltam a "Hibás angol ABC", "Hibás", "SR helyett RS", "SR=RS", és számtalan verziót. Kissé érdekes így kitöltötegtni bármit is, ha egyetlen beírást fogad el, ráadásul úgy hogy a segítség is egy ilyen semmitmondó szöveg :(
45/208 anonim válasza:
"rossz sorrend"
:)
Eddig nem jöttem rá, mert nm is vettem ézsre, hogy fel van cserélve két betű.
De rávezettél a megoldásra:DD
46/208 anonim válasza:
erre mi a válasz?
Hol lehet letölteni?
segítség:létezett ez a fogalom a számítógépek előtt is
49/208 A kérdező kommentje:
Ugye nem mondod,h eddig gondolkoztál rajt? Azt hittem már rég túljutottál rajta. :D Bár én se tudok azon a szaron. :( Pedig lehet,h tök egyszerű.
2011. dec. 15. 18:55
50/208 anonim válasza:
Nem gondolkodtam rajta. De még meg volt nyitva.
Viszont ezt a Becses nevem Vörösen Látod dolgot sem vágom. Gondolom ezekből a betűkből kellene más szót kirakni, de nem tudom mit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!