Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szellem volt? 1. történet: A...

Szellem volt? 1. történet: A legjobb barátnőm és én náluk a fürdőszobában voltunk és ő ült a wc-n én meg ültem a fürdőkád szélén amikor

Figyelt kérdés

( egy hang a Kitti nevelő apjának hangja hívott minket, hogy: "Kitti, Lilla gyertek ki! " Kitti rámnézett és megkérdezte, hogy "Te ez nem Géza? "

(Géza=Kitti nevelő apja) És mondtam hogy de az, menjünk ki gyorsan biztos segíteni kell valamit, vagy megyünk valahova. Kimentünk és nem volt kint senki sem. Kitti akkor még Pony Club-os volt és van egy olyan könyve amiben ugyan ez történt meg, vagyis hogy a csaj a fürdőszobában van, és az apja hívja az udvaron hogy menjen ki, amikor kimegy, nincsen ott senki sem.

2.történet: Orsiéknál aludt az egyik barátnője és a padlásszoba alatti szobában aludtak, már majdnem elaludtak amikor a padlásszobából hangokat hallottak, mintha valaki lépkedne, aztán mintha leesett volna egy váza. Átmentek a ház másik végében lévő szobába ahol a szülők aludtak, szóltak az Orsi anyjának, ő fogott egy kést, és elindultak a padlásszobába, amikor felértek hát persze hogy senki sem volt ott...

2009. máj. 16. 16:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
55%
Nekem személy szerint hál'Istennek nem volt ilyen szellemes megtapasztalásom, ennek ellenére hiszek bennük. Hallottam viszont másról, hogy folyamatos zörgéseket hallott egy szekrényből. Asszem meg is nézte, h mi lehet benne, de nem talált semmit. Elújságolta asszem anyámnak, és ő pedig mondta erre, hogy imádkozni fognak ezért. Miután ezt megtették, azóta nem zörög a szekrény. Persze lehet a globális összeesküvésben hinni, hogy vki direkt onnantól kezdve nem motoszkált a szekrényben, miután az imádságot elmondták, de én Istenben ennél jobban hiszek. Szóval az Ő erejével meg lehet szabadulni az ilyesfajta kísértetektől, ha hittel elé visszük a problémánkat. De nem egyszerű "Istenem, védj meg" imára kell itt gondolni, hanem szakszerű szelleműzésről, ördögűzésről van szó, amit csak Jézus nevében lehet tenni. Erről bővebben a Bibliából olvashatsz :).
2009. máj. 19. 10:07
 12/25 anonim ***** válasza:
55%
Jajj és még annyit akartam mondani, hogy ha a családotokban vki foglalkozik varázslással, boszorkánysággal, agykontrollal, természetgyógyászattal, ufokkal és egyéb okkult dologgal, akkor azt sűrgősen hagyja abba, és térjen meg belőle, mert ezek nyitnak utat a negatív szellemi erőknek. De az is lehet, h vmelyik felmenőtök foglalkozott vele, abban az esetben is hatásos az ördög elleni imaharc!
2009. máj. 19. 10:11
 13/25 A kérdező kommentje:

Több szellemes történetem nincs...

üldözni nem fogom őket, nincs a családban semmi boszorkányféle.XD

2009. máj. 20. 13:52
 14/25 anonim ***** válasza:
53%

ÓÓÓ kísértetek, isten, szellemek,... meg még mit nem?!

Ilyenek nem léteznek!

2009. máj. 24. 10:24
 15/25 anonim ***** válasza:
66%
pony club-os XD beszarás milyen ostobák vagytok hülye kislányok csak beképzelitek magatoknak hogy aztán legyen mivel menősködni.
2009. jún. 1. 14:31
 16/25 anonim válasza:
most lehet nevetni fogtok de egyik kedden bnőmnél aludtam bérházban laknak a földszinten ilyen 4 emeletesben ahol miden áthalatszikés olyan 2-3 körül már lefeküdtünk és a másik szobában közvetlen melette van bekapcsolódott a tv de az anyja már elment 22 körül bulizni és átment bnőm kikapcsolta visszajött utánna már tudtunk aludni bár hallottunk olyan hangot mint amikor a bérházakban nyílik az ajtó de nem foglalkoztun vele...hazajött az anyja éjszaka valamikor azt is hallottam és mikor reggel felkeltünk (reggel 11-kor xD) az anyja már fenn volt én mondtam bnőmnek hogy berakom addig azágyat kiment és hallottam hogy mondta az anyja hogy mikor beszélgettek valami ágival a telecuccal lévő pohár megindult az asztalaon mondom gyah >.<
2009. júl. 29. 15:19
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem nézek tévét, nem hiszek Istenben, semmi okkult átverésben, telejósdában és ezért szellemeket se látok. Összefüggés?
2009. okt. 13. 21:10
 18/25 anonim ***** válasza:
Ja és póniklubos se vagyok
2009. okt. 13. 21:11
 19/25 A kérdező kommentje:

xDD oké akkor nézzetek hülyegyereknek.:D

nekem ugyan nem fáj.:DD

2009. okt. 14. 14:18
 20/25 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer az volt hogy azt álmodtam hogy az anyám egy fekete köpenybe van,az arca nem látszik, csak a szája és az orra, és a gépnél ül és néz rám. Én aztán felkeltem, és elmeséltem anyámnak amit álmodtam. Anyám nézett rám, és azt mondta hogy amikor este felkelt, akkor látott engem a gép előtt fekete köpenybe, és közeledtem hozzá, de senkit nem tudott felkelteni, így hát bebújt a takaró alá, majd elaludt. Azon a pénteken meghalt a mamám nővére =\
2009. dec. 31. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!