Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Egyszer felkeltem reggel...

Egyszer felkeltem reggel bambultam vagy 10 percig ez más bambulás volt!?

Figyelt kérdés
nem tudom mi történt velem. az orvosok nem találnak semmit! elmendtem discoba este nem vettem be a discoba semmit!!! 5kor elindultunk haza. másnap reggelig aludtam. reggel felkeldtem, elkezdtem bambulni. nagyon fura érzésem volt. 10 perc bambulás után rángtam egyet. egy olyan nyomást éreztem mintha egy kamion ment volna el mellettem. aztán mintha egy dongó átrepült volna az egyik fülemből a másikba az agyamon keresztül. akkor rángtam egyet. hátracsaptam a fejemet akaratomon kívül. és bevertem a falba. nagyon fájt. azóta ha leesik pl egy kanál a földre (csörög) amiután leesett azután 1-2 másodpercre olyan zsibogás keletkezik mindkét fülembe mikor ásítasz csak olyan 5 ször erősebb. mitől van? beszakadhatott a dobhártyám? voltam füll orr gégészetnél töbször is és nem találtak semmit!!! el is küldtek mindig a fas@ba mert hogy biztos csak lógok az iskolából... mi lehet a bajom?
2011. dec. 5. 19:36
 1/6 zeronibble ***** válasza:
Csak nem a Postán volt a buli? :D :D
2011. dec. 5. 19:44
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
semmi gond nincs menj vissza nyugodtan a discoba.
2011. dec. 5. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
lehet hogy elraboltak az UFO-k és beleépítettek egy billentyűsturbóbazintegrátor-chip-et az agyadba. az okozta a rángást.
2011. dec. 5. 20:08
 4/6 A kérdező kommentje:
miért kell mindig hülyeségeket írni?
2011. dec. 5. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom pontosan mi lehetett ez. Alvásparalízis? Lehet hülyeséget írtam... Nekem olyan volt egyszer, felkelés után, mintha egy olyan össze-vissza forgó izébe lettem volna berakva, mint amibe a vadászpilótákat és űrhajósokat rakják. Nem tudtam merre van a fent meg a lent. Ez csak pár másodpercig (max 10) tartott. Orvosok szerint semmi baj nem volt a belső fülemmel (az ember beépített "giroszkópja", az felel az egyensúlyozásért). Azóta volt már ilyen, nem ébredés után, csak így spontán napközbe. Az jóval rövidebb ideig tartott, kb 1mp. olyan mintha rohadtul elszédültem volna.
2011. dec. 5. 21:19
 6/6 zeronibble ***** válasza:

"miért kell mindig hülyeségeket írni?"

Nem tudom, más miért szokott, én azért, mert hülye is vagyok.

BTW felkelni != felébredni, akár innen is fújhat a szél...

2011. dec. 5. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!