Honnan tudnám letölteteni/megszerezni ezt a cikket? (nagyon sűrgős lenne)
Ha van otthoni hozzáférésed az eiszbe, akkor ott nézd meg. Az interneten szabad eléréssel a cikk nincs fenn.
Nem tudom, mennyire sürgős az a nagyon sürgős, az oszk-ból lehet kérni cikkmásolatot, de az nyilván egy kis idő, mire odaér hozzád.
A cikkmásolat csak annyit jelent, hogy kimásolják neked a cikket a folyóiratból. Mint írtam, ezt az oszk-ban megcsinálják, de persze ennek van átfutási ideje és költsége is.
Még azt megteheted, hogy ha nem pesti vagy, akkor körülnézel a neten, hogy melyik könyvtár járatja a humánpolitikai szemlét. Ha valahol megtalálod, akkor holnap reggel odamész, lemásolod a cikket, ha nem lehet, akkor telóval lefényképezed és abból megírod.
Igazából kissé későn álltál neki, a cikkmásolatokat postázni szokták, szóval annak van postai átfutási ideje is. Ahogy néztem, a matarkán nincs más mód, de nézz körül könyvtárakban, hátha valahol haljandók beszkennelni és ímélben elküldeni. Megvan a folyóirat még a corvinus könyvtárának is.
Amúgy meg ha a tanárod ezt ma adta fel, akkor fellebbezzetek, mert nem korrekt. De ha már egy hete feladta, akkor szerintem nem szemét, csak ti nem számoltatok azzal, hogy ez nem megy pikk-pakk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!