Hogy tanulhatok meg jól szlovákul?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, ha van 1 szlovák bnőm, aki nem tud magyarul..akkor tőle jól! DE kéne egy olyan ismerős..de nincs...hol kereshetek? Aki ismer ilyet az szóljon!! FONTOS!! Előre is köszi :)2011. nov. 19. 13:01
1/5 anonim válasza:
költözz ki kb fél évre SK-ba, de ne a határ mellé. Ha rá leszel kényszerülve, akkor meg fogsz tanulni szlovákul. Könyvből nehéz és időigényes. Én így tanultam meg németül, nem perfekt, de elég ahhoz hogy megértessem magam normálisan.
2/5 anonim válasza:
olyantól is meg tudsz tanulni,aki magyar,de tud szlovákul
amúgy valamennyire tudsz szlovákul?
barátnőm is ilyen cipőben van,ő tud vmit szlovákul,de nem mer megszólalni...
3/5 A kérdező kommentje:
Az első kommentelőnek mondom, hogy még gyerek vagyok :) és Szlovákiában élek, de Párkányba..(Esztergom mellett)
A másodiknak mondom, h igen persze valaminnyire tudok 7.-es vagyok alapsuliban de szeretnék jobban megtanulni
am olyan is lehet aki dud szlovákul is meg magyarul is =)
2011. nov. 19. 16:51
4/5 A kérdező kommentje:
JAH!! És az a lány legyen naggggggyon türelmes xd és ha lehet vlm egykorúú én most 12 vagyok, de nemsoká 13 szall kb így ha lehet! Thx előre is :))
2011. nov. 19. 16:55
5/5 anonim válasza:
Nézd a Markízát, Joj-t, STV-t, olvass szlovák újságokat, konyveket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!