Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Fogalmazás az ősközösségről help?

Fogalmazás az ősközösségről help?

Figyelt kérdés

Szóval írnom kell egy kiselőadást az ősközösségről és azt sem tudom hogy fogjak hozzá.Mi az aminek mindenképp benne kell lennie??Neten sajna nem nagyon találtam semmit.

Mit írjak róla??Segítenétek egy kicsit??

Köszi előre is:)

2011. nov. 11. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán a könyvtárba is körül nézhetnél. A könyvtáros segít kiválasztani a megfelelő könyvet.
2011. nov. 11. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Esetleg a törikönyvet is megnézheted :)

És találj ki egy sztorit, hogy élvezetes legyen az előadás. Például "az ungabunga család egy napja" :)

2011. nov. 11. 13:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Esti tagozaton vagyok így nincs tankönyvünk...neten nem találtam semmit amiből informálódhatnék....és kiolvasni egy erről szóló könyvet sincs időm a munka mellett de azért majd valamit megpróbálok összehozni:)
2011. nov. 11. 16:25
 4/5 anonim ***** válasza:
NAAAAAA! Még hogy nincs esti tagozaton könyv! Akkor miből tanultok? Amúgy én estin érettségiztem. Érdekes volt történelem könyvem. :D
2011. nov. 11. 17:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekünk nincs...nem vetettek velünk azt mondták szerezzünk valakitől valamiet...én nem tudtam szerezni tehát nincs nem oylan hihetetlen ez
2011. nov. 12. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!