Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » 1 liter hany kilogramm?

1 liter hany kilogramm?

Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 20:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
És miért érdekel, wazze? Ui. nem mindegy, hogy hány fokos az a viz, ha nagyon pontosan akarod tudni. Olyan sötét ember ui. kevés van, aki nem tudja, hogy általában 1 liter vizet 1 kg tömegűnek tekintünk.
2011. nov. 9. 18:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"baxatok meg ,normalis hogy vizre ertem! uram isten ;("

Kedves kérdező! mekkora egy labda? ( jaj hát mekkora mekkora... milyen labda? golflabda, pinponglabda, teniszlabda, focilabda, röplabda, gombfocilabda, lófocilabda?). Jaj már hát persze hogy a pirospöttyös gumilabdára értettem.... Uram isten.

Tudod, ha egy tudomány rovatban ilyen kérdést felteszel, akkor légy szíves pontosan fogalmazz, mert lehet hogy neked evidens hogy a vízre gondoltál, de nekünk nem. Már csak azért sem, mert biztos vagyok benne, hogy a legtöbb ember rávágja hogy az 1 liter víz 1kg tömegű. Tudod nekünk, szerencsétlen, pontosságra törekedő, fizikát kedvelő, gyakorlati embereknek az utolsó az hogy a vízre gondoljunk, ha nem közlik velünk egy ilyen jellegű kérdésben...

maci

2011. nov. 10. 10:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, uram isten.

Alaptétel: a felháborodás és a tudás fordítottan arányos.

2011. nov. 10. 12:57
 14/17 Advocatus Diaboli ***** válasza:

elég szomorú hogy valakinek úgy van nternethozzáférése, hogy ilyen alapdolgokat nem tud, hogy víz tömege, stb.

Az alapműveltséget nem ártana azért elérni... Nem nehéz...

2011. nov. 12. 15:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy jogosítványa is van...
2011. dec. 1. 18:44
 16/17 anonim válasza:
Ha pedig vízre gondoltál, akkor menj be a zöldségeshez és tegyél fel a mérlegre 1 literes vizet. De lehet, hogy van otthon mérleged is ha már számítógéped van.
2012. nov. 21. 08:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kéne osztani a kérdezőt. Sokan még annyit se tudnak és mégis hatalmas képük van, lehet hgoy az ideírók többsége jó ha átment 2essel érettségin, azt is segítséggel.
2012. dec. 24. 03:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!