1 liter hany kilogramm?
"baxatok meg ,normalis hogy vizre ertem! uram isten ;("
Kedves kérdező! mekkora egy labda? ( jaj hát mekkora mekkora... milyen labda? golflabda, pinponglabda, teniszlabda, focilabda, röplabda, gombfocilabda, lófocilabda?). Jaj már hát persze hogy a pirospöttyös gumilabdára értettem.... Uram isten.
Tudod, ha egy tudomány rovatban ilyen kérdést felteszel, akkor légy szíves pontosan fogalmazz, mert lehet hogy neked evidens hogy a vízre gondoltál, de nekünk nem. Már csak azért sem, mert biztos vagyok benne, hogy a legtöbb ember rávágja hogy az 1 liter víz 1kg tömegű. Tudod nekünk, szerencsétlen, pontosságra törekedő, fizikát kedvelő, gyakorlati embereknek az utolsó az hogy a vízre gondoljunk, ha nem közlik velünk egy ilyen jellegű kérdésben...
maci
Bizony, uram isten.
Alaptétel: a felháborodás és a tudás fordítottan arányos.
elég szomorú hogy valakinek úgy van nternethozzáférése, hogy ilyen alapdolgokat nem tud, hogy víz tömege, stb.
Az alapműveltséget nem ártana azért elérni... Nem nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!