Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Vágó István azért ennyire...

Vágó István azért ennyire okos mert cigizik?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki rám támadna én nem dohányzok és nem is akarok.
2011. okt. 23. 23:24
1 2
 11/18 anonim válasza:
23%
Vágó egyáltalán nem okos! Sőt!
2011. okt. 24. 06:49
 12/18 anonim ***** válasza:
92%

Az okosság meg a cigizés nem függ össze.

Nem leszel okosabb attól, ha nem dohányzol, és butább se attól, ha igen.

A cigi nem butít.

Honnan veszitek ezt?

Öregíti a bőrt, sárgítja a fogakat, büdös vagy tőle, rosszabbul alszol, és rákos lehetsz.

Ez igaz.

De butább nem leszel tőle.

Komolyan, már mindent ráfognak a cigire.

Nem csodálkoznék, ha lassan odajutnánk, hogy a háborúk oka is a dohányzás.

2011. okt. 24. 08:15
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
Persze, a füsttel együtt magába szívja a tudományt is.Minek is az iskola,a könyvek, ha van cigi?
2011. okt. 24. 08:32
 14/18 anonim ***** válasza:
29%
ha vágó okos, akkor én buddhista szerzetes vagyok
2011. okt. 24. 09:23
 15/18 anonim ***** válasza:
58%

régebben úgy gondoltam okos.Amióta önállóan nyilvánul meg,azóta rájöttem,hogy egy kis pukkancs. Az okostól,intelligenstől nagyon messze van.

(messz e a liberálistól is,annak épp az lenne a lényege, hogy tiszteletben tartja más emberek meggyőződését. ez nem látszik rajta)

2011. okt. 24. 09:36
 16/18 anonim ***** válasza:
16%
Vágó nem lát túl a cigifüstön, ezért szkeptikus.A szkepticizmus pedig szerény véleményem szerint nem vall túl nagy bölcsességre.De azért én nagyon bírom!
2011. okt. 24. 09:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Papírból könnyű felépíteni a hiperművelt bölcs ember szerepét. Ezzel együtt elismerem, hogy átlag feletti műveltséggel rendelkezik, de azért nem kell hasraesni tőle.
2011. okt. 24. 10:21
 18/18 anonim ***** válasza:

"Nem csodálkoznék, ha lassan odajutnánk, hogy a háborúk oka is a dohányzás."

A cigaretta az első világháború alatt lett népszerű.

Az antinikotinista festő elvesztette a II. világháborút. Korábban már publikálta, hogy a dohányzás káros, de ezt azért nem hitték el neki, mert náci. Inkább pár évtizedet vártak vele, míg rákerült a cigisdobozra a figyelmeztető felirat. A 40-es évek végén vagy az 50-es évek elején még a cigireklám is volt a Szabad népben. (Ebéd után jólesik egy kis cigaretta... /XY márka/ Jó kis 'talpas' cigi.)

2011. okt. 24. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!