Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hol tart ma az a kutatás hogy...

Hol tart ma az a kutatás hogy férfiak az asszonyuk helyett kihordhassák a babát?

Figyelt kérdés
Erről beszélek csak hogy képben legyünk [link]
2011. okt. 7. 14:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg úgy tudom, a férfiak 3 hónapig képesek hordani egy embriót: addig, amíg nincs szükség a köldökzsinórra.

A zigóta simán beágyazódik bárhol a hasüregben (és persze ez éppen olyan veszélyes, mint a nőknél a méhen kívüli terhesség).

Tehát be kell ültetni az embriót, majd 3 hónap múlva császárral lehet megszülni. Már akkor, ha még mindketten életben vannak.

3 hónapos magzatot még nem túl egyszerű életben tartani! Nem nagyon csinálják sehol a Földön.

Viszont megfelelő hormonkezelés után a férfi szoptatni is tud (csak kevés a teje. Minimum 2 férfi kell egy csecsemőhöz).

2011. okt. 7. 18:57
 12/15 anonim ***** válasza:

A beagyazodas siekreben en is biztos vagyok. Az embrionak rendkivul jo ezkoztara van arra, hogy tuleljen, es kijatsza az immunvalaszt. Ezzel nem lehet gond, hasonloan a mehen kivuli terhesseghez. Ezt ira elottem is valaki. De az a 3 honap honnan jott???? Hogy ilyen kiserletet nem csinaltak sehol az biztos. Bar egereken lehet.

Szerencsetlen dogoket minden szarral kinozzak.

De most komolyan, mostanaban a nok se akarnak gyereket szulni, nemhogy a pasik!

2011. okt. 7. 20:35
 13/15 anonim ***** válasza:

A három hónap sok, emberi embriónál max. egy hetet saccolok most fejből. Ha egéren/patkányon csinálják a kísérletet és ezt extrapolálják emberre, a három hónap stimmel. De a rágcsálóknak jelentős a szikzacskója, ez a primátáknál elcsökevényesedett. A méhen kívüli terhességnél azért ott van az érhálózatra való rácsatlakozás és a szövetek emésztése bőven. Plusz a szövetösszenövések, amit okoz, az már az első észrevehető jelnél igen súlyos tünetekkel jár.

3. hónapig nem fejlődne el az emberi embrió. Kell a megfelelő beágyazódás.

2011. okt. 7. 20:44
 14/15 A kérdező kommentje:

De most komolyan, mostanaban a nok se akarnak gyereket szulni, nemhogy a pasik!

-----------

Arra ne vegyél mérget :) én 35 éves vagyok és nyilván férfi, annak ellenére hogy ilyet kérdeztem még normális is ha hiszitek ha nem de! a hugim eléggé megszenvedett az első gyerekével is és most 2.at akar ezért rettenetesen féltem! nem akarom hogy bármi baj is legyen! nem élném túl! ezért kérdeztem mert ezt nekem ha lehetőség lenne rá mondaniuk se kéne! simán megtenném értük, és pajzsmirigyes is ami nem javul nála.

Úgyhogy ha megvetnek sokan ha nem én ezt a hugimért, értük bármikor vállalnám.

2011. okt. 8. 03:56
 15/15 A kérdező kommentje:

Szerencsetlen dogoket minden szarral kinozzak

-----------

Így van, de gondoljál bele hol tartana ma a gyógyítás ha ezek a lehetőségek nem lennének? nyilván egy fadarabon nem lehet kísérletezni ugye? és sztem te is vetted már hasznát (vagy anyud apud stb) az orvostudománynak, a gyógyításnak (gyógyszerek stb..)? na azok abból születtek hogy kísérleteztek a kutatók és találtak.

2011. okt. 8. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!