Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ki nyerne csatában? Ördög vs...

Ki nyerne csatában? Ördög vs Halál?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 15:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Dehogyis nincs hatalma! Krisztus legyőzte a Halált, mikor feltámadt, és az utolsó ítéletnél fogja legyőzni a Sátánt (a Biblia szerint).

Egyébként az igaz, h az ördög nem hasonlik meg önmagával, de itt most sztem nem ez volt az eredeti kérdés. Mert ha azt kérdezzük, hogy "Isten és Gábriel arkangyal összacsapna, akkor ki győzne?", Egyértelműen Istenre szavaznánk, attól függetlenül, hogy soha nem csapnának össze, mert az ugyanúgy sztem meghasonlást jelentene.

Egyébk az eredeti kérdésre a válasz sztem az ördög, mert a pokolban nincs halál, viszont az ördög ott is uralkodik. (Persze van a második pokol, ahol már ő sem fog. :P)

2009. máj. 20. 16:45
 12/15 anonim ***** válasza:
akinél a puska van XD......
2009. júl. 5. 20:20
 13/15 Lord Dairox válasza:

Sziasztok!

Hát elsőnek nézzük ezt a "rendszert".

Isten a teremtő: Ebből fakad hogy ő teremtett mindent még magát "Lucifert" is. Nos az már más kérdés, hogy Lucifer egyenrangúnak tartja magát és a mi világunkból követeli magának a részét.

Amúgy ez az úgynevezett sátán(Lucifer) is egy elég félre értet állandó bűn bak. Most elég sok dolgot tudnék példaként "Isten" természetéről is felhozni, amik egyáltalán nem pozitívak, de ezt csak akkor, ha kíváncsiak vagytok.

Nos napjainkban így állunk van a Pokol, a Meny és közte a mi világunk, ami a csata tere ennek a "lélek háborúnak".

Nos a halálról is van egyesmás történet, ami alapján teljesen egyen rangú istennel. Gondoljatok bele az univerzum és benne minden erő automatikusan az egyensúlyra törekszik. Míg isten a teremtő, az élet adó, addig a halál a negatívuma, mint az egyenlet két oldala.

Egyszerűsítve: Csak Isten és a Halál örök életű, mert bármit teremt Isten,azt a Halál megtudja semmisíteni.

Ergo Lucifert, ha Isten teremtette, akkor nem lehet semmi esélye a Halállal szemben.

Köszönöm, hogy végig olvastad.

Tisztelettel:

Lord Dairox [The White Demon]

2009. júl. 26. 21:39
 14/15 anonim válasza:

Halál sztem

csak hozzáér az ördögöz és máris kinyiffant

lOol

2010. márc. 22. 15:12
 15/15 anonim válasza:
a halál. őt senki nem tudja legyőzni, előbb vagy utóbb mindenki felett győzedelmeskedik.
2010. aug. 15. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!