Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ez az a műhold lenne? Látta...

Ez az a műhold lenne? Látta azt még valaki rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Kinéztem az előbb a teraszról, és Keleti irányban láttam az égen, hogy nagyon lassan halad az égen valami, ami úgy néz ki mint egy kettős csillag, de halad,csak iszonyat lassan, és vöröses fénye van (nem repülő, annál sokkal lassabb)Ez az az emlegetett műhold lenne? Látjátok ezt ti is???
2011. szept. 23. 21:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
mivel másfél óránként megkerüli a Földet, így még nagyon kérdéses, hogy hol fog "szétesni"
2011. szept. 24. 08:11
 12/14 anonim válasza:

nem zuhant le még mindig?

ha nem akk mikor lehet megint látni magyarországról?

2011. szept. 24. 10:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is láttam tegnap este, amit a kérdező leírt (amikor elvileg a térkép szerint is errefelé járt). Pont olyan volt, mint egy vöröses-narancssárgás csillag, csak sokkal fényesebb és iszonyat lassan haladt.

Elvileg még fent van, de a pályája annyira módosult, hogy már nem látszik Mo-ról.

2011. szept. 24. 11:54
 14/14 anonim válasza:
Én is láttam éjfélkor vagy is láttuk a barátnőmel, akkor pont együtlétett fojtatunk.;) :D
2011. szept. 24. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!