Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Müködik még Csernobil?

Müködik még Csernobil?

Figyelt kérdés
Az amelyiknek felrobbant az egyik blokkja?
2009. ápr. 24. 23:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
igen a 4-es blokk fölé fognak , FOGNAK.
2009. máj. 18. 20:35
 12/14 anonim válasza:
50%
Folyamatosan sugároz!
2009. nov. 9. 13:02
 13/14 jsaj válasza:
még mindig működik egy hasadásos folyamatnak nem lehet azt mondani hogy állj meg mert én azt mondtam az még szép lassan elbomlik és akkor békés lesz újra terület de az urán még mindig olvadt állapotban ott fortyog a szarkofág belselyében
2011. ápr. 6. 16:17
 14/14 anonim ***** válasza:

"s má párszázezer évig ottis fog maradni szépen csendben a szarkofágban amit építeni fognak köré:)"

Meg a fenét! 2065-re teljesen rekultiválni kell a területet, azaz az atomerőmű helyén szép füves mező lesz '65-re.

Az új szarkofággal nem sietnek, de haladnak vele, saját szememmel láttam májusban.

És nagyon jó lenne, ha itt is csak olyanok kommentálnának, akik tényleg értenek hozzá, nem pedig a trutykótól tudják a trévékettő naplóból.

2011. nov. 8. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!