Mandulamütét után lehet használni Bioptron lámpát a gyorsabb gyógyulás reményében?
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 17:52
1/10 anonim válasza:
Nyugodtan használhatod. Egy kis polarizált fény biztosan nem árt meg, sőt még használhat is.
2/10 anonim válasza:
Ha már van ilyen lámpád, nyugodtan használhatod.
Venni nem érdemes.
3/10 A kérdező kommentje:
Volt aki azt mondta, hogy kiszáritja a torkot, és ezért nem annyira jó ilyen esetben, mert amugy a lámpa alapból eléggé felgyorsitja a sebek gyógyulását, és teljesen eltünteti még a komoly hegeket is, de torokban hogy mit csinál ebben nem vagyok biztos, aki válaszolt az tapasztalatbol irta, hogy nyugodtan használjam, vagy csak mert tudja hogy jó a lámpa ás álltalánosságból?
2011. szept. 18. 19:46
4/10 anonim válasza:
Nem a lámpa szárítja ki a torkot, hanem a sokáig nyitva hagyott száj!
Amúgy ez a lámpa ártani nem fog, az 100%
Nincs benne akkora energia, ami bármit is tudna csinálni - leginkább kedélyjavításra jó (ha nem te vetted).
5/10 A kérdező kommentje:
Én sebeknél alkalmaztam eddig, a kedéjjavitó hatásáról eddig még nem is hallottam:)
2011. szept. 18. 20:29
6/10 Smartguy86 válasza:
Kedélyjavító, mert annyira elbízod magad, hogy megvetted, hogy jól érzed tőle magad. Pedig valójában pénzkidobás, de te úgyis megnyugtatod magad, hogy megérte. Hát nem érzed máris jobban magad?
7/10 anonim válasza:
A különböző színeknek lehet kedélyjavító hatása.
A sebre, izomhúzódásra csak placebohatása van. Oda egy infralámpa lenne jó, vagy lézer. Gombára meg UV lámpa.
Sokkal-sokkal olcsóbbak, mint ez a lámpa.
9/10 A kérdező kommentje:
Mivel nálam már bizonyitott a bioptron lámpa, hogy mennyire hatásos, ezért ezt a "hangulatjavitó hatása van, mert úgygondolom hogy hatásos" dolgot elvetem, ez nem kérdés, mivel egyértelmü. Egyedül a felhasználási területe kétséges, mivel ugye sok helyen nemlehet hasznáni, mivel igen csak beinditja a sejtek szaporodását, ezért nemlehet pl ráknál sem alkalmazni, hiszen a rákos sejtek a lámpa hatására elkezdenek szaporodni. Lehet sokan szkeptikusak a lámpával szemben, nyilván ők azok, akik csak olvastak róla, de sosem próbálták ki magukon. Meg látom itt sokan az ára miatt is aggodalmaskodnak, hát én 90.000Ftért vettem pár évvel ezelött, azota kb többszörösen visszahozta az árát. Már 2 napja használom a mandulamütét után is, és igen látványos a hatás, akinek hasonlo kérdése lett volna, az nyugodtan használja ilyen helyeken is!
2011. szept. 20. 08:59
10/10 anonim válasza:
semmi esetben se használd...a lampa melegitt...aminek kovetkezteben az erek kitagulnak es emiatt verezhet is...nekem kimondottan tiltotta a doki e miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!