Ez igaz? (a kérdés rövid)
Figyelt kérdés
megkell tanulnom egy verset jövő hét péntekig és tudni szeretném hogy beválik e az, hogy felveszem a verset és éjszakak sokszor végighalgatom (alvás közben) és belemegy a fejembe.
Lehet így?
2011. szept. 2. 18:42
1/12 anonim válasza:
Elvileg van hatása. De én még nem próbáltam.
2/12 anonim válasza:
Ha gépezés közben hallgatod szvsz. hatásosabb.
G.
3/12 anonim válasza:
bebizonyították hogy nem lehet
4/12 anonim válasza:
Alvás közben fogsz rá emlékezni, de ébren nem.
Inkább óránként olvasd fel egyszer hangosan magadnak, akkor jobban fog menni.
5/12 anonim válasza:
nekem az vált be ha felvettem az anyagot és alvás előtt meghallgattam 4szer
6/12 anonim válasza:
Erre én is gondoltam, hogy angolul hallgatok valami könyvet alvás közben, viszont nem biztos, hogy működik, és nem tudnék úgy elaludni...
8/12 A kérdező kommentje:
szépilonka, de amúgy megszivatott az irodalom tanár, mert előző év végén kellett és amikor még csak 2 verszakot tudtam azt monta hogy nem kell már felmondani és ebben az évben közölte, hogy aki nem mondja fel 1-est kap =S
2011. szept. 2. 20:24
9/12 anonim válasza:
én lerajzolom karikatúrával a sorokat.. mire kész a remekmű megtanulom a verset aztán óra előtt előveszem a rajzom és felidézem ..nem kell művésznek lenni csak egy kis humorérzék kell
10/12 anonim válasza:
Először magolgasd kb. kétsoronként, aztán a sorokat fűzd össze.
Ezek után mondd fel MP3-ra, aztán mialatt ott visszahallgatod magadat, olvasd újra, akár hangosan, kórusban magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!