Mi kell ahhoz, hogy valaki kritikus legyen?
Figyelt kérdés
Úgyértem, milyen iskolákat kell elvégezni, hogy később például újságokba megjelenhessenek a cikkeink?2011. aug. 17. 00:27
1/3 anonim válasza:
Ne vedd életbiztosításnak, de nekem úgy rémlik, hogy szabad bölcsész szakon lehet ilyen irányba menni. De szerintem ehhez a szakmához(mint manapság sajnos sok mindenhez) az ismeretség fontosabb.
2/3 anonim válasza:
A kritikusság csak és kizárólag azon áll vagy bukik, hogy elismerik-e azt, amit írsz. Tehát ehhez elsősorban kapcsolatok VAGY nagy ismertség kell, hogy a médium vagy a közönség igényelje az írásaid és hallgasson a véleményedre.
3/3 anonim válasza:
Először is tanulj újságírást, közben ásd bele magad a témába, ami érdekel. Jópár év múlva ha széles körben elismert szakíró lettél, akkor már tuképpen kritikus is vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!