Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Melyik országban van átlagban...

Melyik országban van átlagban egy évben a leghidegebb?

Figyelt kérdés
gondolom északi ország. esetleg finnország? nagyon érdekel ez a téma mert utálom a meleget. hideg időben jobban érzem magam. nekem a 20 fok a kellemes nem a 25.
2011. aug. 13. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Norvégia, Finnország, Svédország, ezeken belül is nyilván annál hidegebb van minél északabbra vagyunk. Talán Norvégia lehet a leghidegebb, de ezt csak gondolom.
2011. aug. 13. 21:01
 2/5 anonim válasza:

Én is úgy vagyok ezzel, mint te, kérdező.

Oroszországban is elég sok területen van hideg az év nagy részében, tudomásom szerint itt található az egyik leghidegebb átlaghőmérsékletű település is.

2011. aug. 13. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérdező és utolsó: ti vagytok az én embereim! :D
2011. aug. 14. 01:43
 4/5 anonim ***** válasza:

oroszországban egy igen hideg pont van, ázsiában a legalacsonyabb hőfok: Ojmjakon(-78°c)

én azt mondom Alaszka, Kanada, Oroszország, Az antarktika, Nepál, Grönland, Svalbard, ezek a jelöltek

2011. aug. 14. 04:32
 5/5 anonim válasza:

Norvégiát én azért nem mondanám annyira hidegnek, mert az óceán partján fekszik, még legbelsőbb területei sincsenek messze az óceántól. (-->Golf-áramlat).

Oroszország, Finnország, Svédország, és Kanada - ezek az országok a leghidegebbek.

Egyébként én is hideg imádó vagyok, a forróságot nem bírom.

2013. febr. 16. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!