Melyik országban van átlagban egy évben a leghidegebb?
Figyelt kérdés
gondolom északi ország. esetleg finnország? nagyon érdekel ez a téma mert utálom a meleget. hideg időben jobban érzem magam. nekem a 20 fok a kellemes nem a 25.2011. aug. 13. 20:44
1/5 anonim válasza:
Norvégia, Finnország, Svédország, ezeken belül is nyilván annál hidegebb van minél északabbra vagyunk. Talán Norvégia lehet a leghidegebb, de ezt csak gondolom.
2/5 anonim válasza:
Én is úgy vagyok ezzel, mint te, kérdező.
Oroszországban is elég sok területen van hideg az év nagy részében, tudomásom szerint itt található az egyik leghidegebb átlaghőmérsékletű település is.
3/5 anonim válasza:
Kérdező és utolsó: ti vagytok az én embereim! :D
4/5 anonim válasza:
oroszországban egy igen hideg pont van, ázsiában a legalacsonyabb hőfok: Ojmjakon(-78°c)
én azt mondom Alaszka, Kanada, Oroszország, Az antarktika, Nepál, Grönland, Svalbard, ezek a jelöltek
5/5 anonim válasza:
Norvégiát én azért nem mondanám annyira hidegnek, mert az óceán partján fekszik, még legbelsőbb területei sincsenek messze az óceántól. (-->Golf-áramlat).
Oroszország, Finnország, Svédország, és Kanada - ezek az országok a leghidegebbek.
Egyébként én is hideg imádó vagyok, a forróságot nem bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!