Az lehetséges, hogy a született meleges (esetleg biszexek) okosabbak vagy inteligensebbek mint a született heterok többsége?
""Kiváló felfogó képessé van."
Gratulalok.
Varjal mar! Tudom, te kerdezted azt is, hogy "Az lehetséges, hogy a született meleges (esetleg biszexek) okosabbak vagy inteligensebbek mint a született heterok többsége?" Hahahahah! :-D"
"Az lehetséges, hogy a született meleges (esetleg biszexek) okosabbak vagy inteligensebbek mint a született heterok többsége?
A kérdés kiírásának időpontja: 08-06 04:49"
"Nem. Mer én intelligens vagyok. ;) Komolyan. ;) De inkább műveltebb (pl. olvasottabb) és tapasztaltabb, a témában járatosabb ahhoz hogy így leegyszerűsítsék és sarkítsak egy kérdést/témát.
De a viccet félre téve, gyakoribb a magas IQ bármely szubkultúrában, de szinte mindben az alacsony is IQ sokkal gyakoribb. Más az IQ eloszlása. És a melegek ~60-80% teljesen átlagoska az általános értelmi képességei."
És a melegek ~60-80% teljesen átlagoska az általános értelmi képességei."*
És a melegek ~60-80% teljesen átlagosak az általános szintűek értelmi képességei."
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!