Önvédelmi célra gondoltam olyan szert ami egy kis flakonba elfér és ha valaki megtámad az arcára öntöm/spricellem és max pár másodperc mulva elalszik vagy elájul. Tudok-e ilyet?
Figyelt kérdés
Ami lehetöleg könyen beszerezhetö (legális lenne a legjobb ill az elkészithetök ) és belefér ugy max 1 dl nyi üvegbe/tartoba ugy hogy még a hatását nem veszti el ?
Tudtok-e ilyet ?
2009. ápr. 6. 08:59
1/7 A kérdező kommentje:
Kérlek bennetek hogy értelmes hasznos válaszokat irjatok felesleges kommenteket kérlek ne . És a gázspray-k a bors és egyéb csipö hatásu spray-k nem használnak sajnos mert ért már támadás és lefujtam a támadom de ugyanugy harcképes maradt csak csipte a szemét meg nyulkált a fejéhez (ami teljesen érthetö hiszen ezek csak megdermesztik egy idöre ) . köszönöm a válaszokat elöre is .
2009. ápr. 6. 09:03
2/7 anonim válasza:
Ilyet nem gyártanak, mivel az embert (de állatokat is) mesterségesen altatni veszélyes. Nem véletlenül van anszteziológus a műtétnél, komplikáció esetén az egyén bele is halhat az altatásba, és ha ez az utcán történik, akkor a hülye magyar törvények szerint már téged büntetnének meg, akkor is ha csak védekeztél.
3/7 A kérdező kommentje:
Értem , és akkor mit javasolnál személy szerint önvédelmi célra amit könyü használni és jol alkalmazhato ilyen helyzetben ? köszi
2009. ápr. 6. 09:20
4/7 anonim válasza:
Én elég zűrös helyen laktam, meg is támadtak többször. Nekem a sima tökönrugás, lefejelés, szemkinyomás bevált. Nem szoktak hozzá az ilyen kis pondrók, hogy kapnak egyet-kettőt. Mindíg elrohantak. Szerintem ez a legegyszerűbb, két kezed, két lábad, fejed, fogad mindíg kéznél van.
5/7 anonim válasza:
Nem gondoltál esetleg valami önvédelmi technika elsajátítására? A krav-maga pl. erre van kifejlesztve. Nem egy többévezredes harcművészet komoly filozófiával, hanem kifejezetten önvédelmi célú rendszer. Budapesten és vidéken is több helyen oktatják. Szerintem érdemes lenne. Arra az esetre nyújt megoldást, ha pl. kicsavarják a kezedből a a bármilyen spray-t.
Jennifer Lopez is ezt alkalmazza a Most már elég c. filmben az erőszakos férjével szemben, elég hatásos!
6/7 anonim válasza:
Szerintem vegyel egy olyan kis dudat (bocs, nemtom mi a hivatalos neve) es ha valaki betamad, megnyomod akkor nemtom meddig de nem hall az illeto,( raadasul akkora hangja van, hogy tuti hogy a fel utca kinez az ablakon, hogy milyen kamionok karamboloztak, es akkor mar csak latjak ok is hogy gaz van!).En ugy tudom, hogy ez tok legalis.De a legjobb az lenne, ha nem egyedul jarnal estenkent meg ilyen gazosabb helyeken!
7/7 anonim válasza:
de ha azt megnyomja, akkor egy ideig ő sem fog hallani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!