Valaki emlékszik még erre?
Figyelt kérdés
a braniac című sorozatban volt egy olyan hogy valakinek a robbanó pora vagy valami ilyesmi.és akkor minden részben valami apró csintalanságot csinált,ugyanis ez az anyag már nagyon kis mechanikai hatásra is felrobbant.2011. júl. 25. 13:28
1/3 anonim válasza:
Én emlékszem rá. És ha ki akarod deríteni, hogy mi volt az, sok siker. Direkt nem árulták el. :D Istenem, az de jó sorozat volt... komolyan hiányolom :D
2/3 anonim válasza:
Hű, nem tudom, melyik lehetett. Ilyen por pl. a triaceton-triperoxid, de azt assz'em nem használtak benne, meg amúgy is veszélyes. Nitrocellulózt sokszor használtak.
3/3 A kérdező kommentje:
de neem:D nekem nem a pontos vegyület kellene,hanem ahogy a sorozatban nevezték
2011. júl. 25. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!