Létezik? Ha igen, mi lenne belőle?
Figyelt kérdés
valahogy elkezdtem filózni valami nagyon fura dolgon...:
HA egy ember és egy állat közösül, pl Malac Vs. Ember, akkor malacember lesz belőle? Bocsi a vicces fogalmazásért xD
2011. júl. 21. 16:46
11/17 anonim válasza:
Ahhoz, hogy hibrid szülessen, kell egy bizonyos mértékű hasonlóság a két faj között, különben nem lesznek kompatibilisek az ivarsejtek. Mintha egy tankot és egy buszt akarnál keresztezni. A két faj kettős nevéből az elsőnek egyeznie kell; bocs, nem tudom, milyen rendszertani egység ez. De a kromoszómaszámnak is kell egyeznie.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. júl. 21. 21:14
13/17 anonim válasza:
Aztán hogy génbeültetéssel mit lehet elérni az már megint egy másik dolog. Láttam egy videót, amin egy egér hátából egy emberi fül állt ki, amit úgy értek el, hogy az emberi génekből beültették az egérébe a megfelelő gént.
14/17 Vree válasza:
^Az Charles Vacanti egere volt, de a genetikához nem volt semmi köze. (Bár akik terjesztették és akik gondolom neked is elküldték így terjesztették a sztorit.) Valójában egyszerű bőrátültetésről volt szó.
(Egyébként a bőrminta ami a képen fül alakra van formázva tehénből származott.)
15/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2011. júl. 23. 15:41
16/17 anonim válasza:
Ez nem nagyon sikerülhet. Csak genetikai manipulációval mint ahogy valamikor csinálták is velünk ezek a másbolygóbélí FÈRGEK!!
17/17 A kérdező kommentje:
xDDDDDDDDDDDDDd
2011. júl. 28. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!