Négyzetmétert szeretnék kiszámolni de hogyan?
Figyelt kérdés
Szőnyeg négyzetméterét szeretném tudni, 180cm hosszú és 98cm széles a másik 215cm hosszú és 160 cm széles.2011. júl. 18. 10:21
1/6 anonim válasza:
Megszorzod egymással a két számot! Méterbe átszámolva: 1,8x0,98=1,764 nm, tehát nincs két négyzetméter. A másik: 2,15x1,6=3,44, tehát több,mint 3 négyzetméter!
2/6 anonim válasza:
a területére gondolsz? csak összeszorzod a két értéket (180x98...215x160)
4/6 anonim válasza:
Ez súlyos...:S Általános iskola 4ikben tanítják talán először?
Tényleg nem fikázni akarok, csak értem már miért vesznek be emberek annyi mindent. Hogyan is gondolnák át a dolgot és lelnék meg az alapvető ellentmondásokat, ha egy téglalap területének kiszámítása gondot okoz. Ha még kerek szőnyeg lett volna... :D
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat úgy vettem észre hogy néhány ember segítőkész( még akkor is ha tudom a választ) kíváncsi voltam a reakciókra. Köszi...
2011. júl. 19. 15:15
6/6 anonim válasza:
Mii? Te nem szégyelled magad? Próbálod itt, hogy ki mennyire segítőkész? Én a helyedben komolyan elgondolkoznék azon, hogy mi mindent lehetne csinálni ahelyett, hogy gyakorin teszel fel kamukérdéseket, hogy az emberek arcába told, hogy milyen tapintatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!