Mit gondoltok az ilyen paranormális dolgokról?
Mi van a buddhistákkal,akik egy ujjal fel emelnek egy kő tömböt?
Mielőtt megszülettél mi voltál?Egy gondolat,semmi több.Ha meghalsz mi leszel?Egy gondolat,semmi több.
Minden ott kezdődik,ott születik,az agyadban!Az vagy amit gondolsz!
Csak a mai emberek másra használják az agyukat...
Ez van.
nekem többször is volt olyan, hogy valakire gondoltam és pár percen belül felhívott.
az irányításról pedig: nekem bejött. asszem 5.es voltam amikor a matek tanár felelőt választott, én mondtam magamban egy nevet és őt választotta. ez többször is előfordult.
meg egy barátnőmmel beszélgettünk és néztünk egy srácot. mondom, figyelj, tuti ide fog jönni, és amint kimondtam jött.
meg egy barátot a gyorshívás listámra akartam tenni. mondtam neki, válasszon egy számot. magamban mondtam, hogy 6,6,6 és azt választotta!!
Na, megjelent?:D
Amúgy én hiszek a paranormális dolgokban, bár annak, amit a kérdező ír, kicsi a valósznűsége. Nekem is bejött már pár ilyen gondolatom, de szerintem ez a véletlen műve... Valószínűleg.
Azonban velem volt már olyan, hogy mondták, hogy holnap osztályképet fognak csinálni, és én előre elképzeltem, hogy hol fogok állni. Másnap nem is figyeltem erre, csak azt néztem, hogy hol állnak a haverok... És miután elkészült az osztálykép, leesett, hogy pont ott álltam, ahol elképzeltem.
Meg olyan is volt velem, hogy kiskoromban egy ijesztő, torz arcról álmondtam, és kb.7-8 éves koromban láttam a TV-ben.
És olyan is volt, hogy a nagymamám a fateromról beszélt, erre pár másodperc múlva telefonált nekünk.
Szóval vannak ijen furcsa dolgok, bár lehet, hogy véletlen... Na jó, nem hiszem. Egyébként én hiszek a szellemekben és az UFO-kban/űrlényekben is, és már azon is gondolkoztam, hogy klubot kéne alakítani a hívőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!