Mennyi az IQ-d? Kort, foglalkozást is leírhatnátok.
Már tettek fel ilyen kérdést, de talán mindig új emberek vannak itt, így mások a válaszok.
oké, lehet ez az IQ dolog nem százas. lehet, nem is igazán mérhető, stb.. aki nem hisz benne, nem kell írnia.
de azért kíváncsi vagyok. köszönöm.
Jó lenne, ha nem neten kitöltött pár kérdés által megadott pontot írnátok ide, hanem valami kicsit komolyabbat teszt adatát. de mindenkire rábízom..
köszi. ezt csináltam én is neten. vagyis, ez ugyan az: [link] csak jobb minőség, itt az idő is mérve van. talán az is jó dolog..
na szóval várom a további válaszokat :) esetleg csináljátok meg ezt, és akkor azonos a mérce.
Igaz hogy valamilyen szinten veled született, de fejleszthető is. És egyébként minden embert a maga korosztályához kell mérni..
Na mind1. nem szakad le az ég, ha hülyeség az egész. nem igaz?
Nekem 12 évesen mérték, 116 lett. Tök átlagos. :)
15/L
Az általad említett oldalon 1-2 éve mérve 136 lett az IQ-m, a Mensa oldalán található teszt eredménye 128 lett.
Átlagban 130-135 körül jött ki bár volt egy olyan mikor 100 alatti lett LOL nagyon különbözőek lehetnek a tesztek. vagy csak nagyon nem figyeltem.
21/L
Mensa Hungarica oldalán levő a leghitelesebb
de az se 100%os
Mensa HungarIQa hivatalos tesztírás (tehát nem a netes próbateszt), 1997-8 környékén: 155+
F/45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!