Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit szóltok hozzá, ciki?

Mit szóltok hozzá, ciki?

Figyelt kérdés
Megvan a 2 es fizikából húúúúdejóvagyok.Ezt nektek stréberek.Problem?
2011. jún. 22. 23:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Sceeni!

Minket ugyan nem nagyon érdekel hogy sikerült átkínlódni magad a vizsgán. Nekünk ugyanis e előnyünk se hátrányunk nincs belőle. Majd esetleg neked lesz, amikor szembetalálkozol olyan problémákkal a hétköznapi életben, amit tudással könnyedén megúsztál volna. Amikor olyan eset lesz, mint amikor a hülyegyerek felmászik a vonat tetejére, mert halvány fingja nem volt arról, hogy ott a 25000 V feszültséghez mégcsak hozzá se kell érjen, hogy baj legyen. Vagy amikor egy másik hülye azt hitte hogy az képes megállítani egy vasúti vagont, ami már alig alig mozgott úgy hogy az alkarját a két vagon ütközői közé betette. Vagy amikor lesz annyi eszed, hogy a kigyulladt olajat a tűzhelyen megpróbálod vízzel eloltani.

Sorolhatnám, de ezek a példák is nagyon jól megmutatták, hogy milyen baromi jól érezheti magát, aki nulla tudással szalad neki a nagybetűs életnek a világnak. Tudod a fizikát nem fogja érdekelni a tudásod, avagy nem tudásod, egyszerűen csak teszi a dolgát, és szelektálja az ilyen igazi Darwin díjas koporsótöltelékeket :PPP

2011. jún. 23. 10:23
 12/20 A kérdező kommentje:
Akkor nem ciki,köszönöm a normális válaszokat.
2011. jún. 23. 11:52
 13/20 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem ciki, hogy csak egy kettest tudtál összeszedni...Átlagos képességű ember 3-ast tud produkálni 0 erőfeszítéssel a gimnáziumi fizika szintjén...ezekszerint te nem vagy átlagos.
2011. jún. 23. 12:39
 14/20 anonim ***** válasza:

Csak egyetlen példa. Ha az alábbi okostojás kérdező csak egy icipicit is odafigyelt volna, nem kérdezne ilyen oltári nagy baromságot:

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..

Szóval igen is ciki, és ne legyél olyan marha büszke arra a kettesre. És elárulok neked még valamit. Nem az volt a vizsgád, ahol átmentél egy sovány kettessel. Majd akkor lesz, amikor pl. ki kellene cserélj egy villanykörtét, és bár a kapcsolót lekapcsolod előtte, áramütést szenvedsz. Majd olyan szituáció lesz a vizsgád, amikor már valóban van "tétje" a dolognak...

2011. jún. 24. 09:52
 15/20 anonim válasza:
hát elég ciki! 2-es?? pfff szánalmas vagy öcsisajt és a stílusod is! Tégy egy szívességet a világnak és kösd fel magad! Remélem segíthettem!!
2011. jún. 24. 13:41
 16/20 anonim ***** válasza:
Igen, ciki. Elég hülye lehetsz ezek szerint, mivel ált. a fizikához logika kell, ja hogy az neked nincs??? Akkor én kérek elnézést...
2011. jún. 24. 14:11
 17/20 A kérdező kommentje:
Kösz a hosszú válaszokat.Csak azt kérdeztem ciki e vagy nem.Sok stréber meg ír egy regényt HÁÁÁÁÁHÁHÁHÁHÁHÁ. Nyomik
2011. jún. 25. 14:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Szar egy lelkivilágod lehet ;)
2011. jún. 25. 16:54
 19/20 anonim válasza:

én 5ös lettem,a térségben a legjobb fizikás :P

Nem tanulok semmit,könnyebben megy mint a matek (pedig országos versenyt nyertem :D)

13L

2011. jún. 26. 21:41
 20/20 A kérdező kommentje:
Grat hozzá.
2011. jún. 27. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!