Mit szóltok hozzá, ciki?
Kedves Sceeni!
Minket ugyan nem nagyon érdekel hogy sikerült átkínlódni magad a vizsgán. Nekünk ugyanis e előnyünk se hátrányunk nincs belőle. Majd esetleg neked lesz, amikor szembetalálkozol olyan problémákkal a hétköznapi életben, amit tudással könnyedén megúsztál volna. Amikor olyan eset lesz, mint amikor a hülyegyerek felmászik a vonat tetejére, mert halvány fingja nem volt arról, hogy ott a 25000 V feszültséghez mégcsak hozzá se kell érjen, hogy baj legyen. Vagy amikor egy másik hülye azt hitte hogy az képes megállítani egy vasúti vagont, ami már alig alig mozgott úgy hogy az alkarját a két vagon ütközői közé betette. Vagy amikor lesz annyi eszed, hogy a kigyulladt olajat a tűzhelyen megpróbálod vízzel eloltani.
Sorolhatnám, de ezek a példák is nagyon jól megmutatták, hogy milyen baromi jól érezheti magát, aki nulla tudással szalad neki a nagybetűs életnek a világnak. Tudod a fizikát nem fogja érdekelni a tudásod, avagy nem tudásod, egyszerűen csak teszi a dolgát, és szelektálja az ilyen igazi Darwin díjas koporsótöltelékeket :PPP
Csak egyetlen példa. Ha az alábbi okostojás kérdező csak egy icipicit is odafigyelt volna, nem kérdezne ilyen oltári nagy baromságot:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..
Szóval igen is ciki, és ne legyél olyan marha büszke arra a kettesre. És elárulok neked még valamit. Nem az volt a vizsgád, ahol átmentél egy sovány kettessel. Majd akkor lesz, amikor pl. ki kellene cserélj egy villanykörtét, és bár a kapcsolót lekapcsolod előtte, áramütést szenvedsz. Majd olyan szituáció lesz a vizsgád, amikor már valóban van "tétje" a dolognak...
én 5ös lettem,a térségben a legjobb fizikás :P
Nem tanulok semmit,könnyebben megy mint a matek (pedig országos versenyt nyertem :D)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!