Én csak láttam a járművüket, ha lehet annak nevezni! Ketten voltunk tanui, de nem hitték el nekünk! Kb 3méter átmérőlyü gömbszerü valami, hangtalanul suhant, leszállt a kertünk végében kb 5 percre, durván 50 méterre megközelítettük! Nem mozdult, de mi sem tudtunk, valami nem engedett, majd halk sistergéssel, ívesen fellibbent és sebesen tovatűnt! Tudom hihetetlen, magam sem hinném, ha nem történik meg velünk !
2011. jún. 6. 14:00
12/18 anonim válasza:
Én földönkívűliekkel nem, de ufo-t már láttam. Pont ahogy leírták sok helyen, csészealj alakú volt. Elég közel is volt így ki tudtam belőle venni 100%osan. Nagyon sok kis ablak volt oldalt, ahonnan narancssárga fények villogtak le és fel. És ilyen furcsán mozgott...Meg is állt egy helyen vagy 6 mp-ig. Aztán eltűnt egy fehér pontban.
Ja és nem adott ki hangot.
2011. jún. 6. 14:15
13/18 anonim válasza:
Én igen nap mint nap...csak úgy nyüzsögnek..hogy rohadnának meg....lopják a szemetet.... visszont azt nem tom hogy miért pont a sörös üvegeket lopják......vki nem tudja???XD
2011. jún. 6. 14:53
14/18 anonim válasza:
ha nagy tükör előtt állok, elfog a gyanú..
de hát találkozhat -e az ember önmagával?
hm. talán ˇ^°˛°˛˘`~ˇ^~ˇ°~ˇˇ ! de nem tudom
2011. jún. 6. 14:54
15/18 anonim válasza:
Erre a kérdésre ebben a kategóriában kevés értelmes és komoly választ fogsz kapni.
Illetve ha valaki tényleg bizonyíthatóan találkozott egy földönkívülivel, akkor azt már a titkosszolgálatok tartják hét lakat alatt és faggatják az idegen cipőméretéről, tehát nem itt fog válaszolni neked.
2011. jún. 6. 15:17
16/18 anonim válasza:
mindenki Földönkívüli,mert senki nem él a Föld belsejében
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!