Tornádó ellen hogy lehet védekezni? Mit kell csinálni olyankor?
reménykedjünk benne hogy Magyarországon nem is lesz túl gyakran tornádó kedves első válaszoló :D
egyébként szeritem is a pince a legjobb
Én nem csinálok semmit, mert nálunk nincsenek tornádók.
Egyébként itthon erős téglaházakat építenek. Bezárod az ajtót, ablakot, leereszted a redőnyt, ha nagyon félsz lemehetsz a pincébe, és nem lesz bajod.
Mo-n nagyobb tornádó sosincs, sőt én igazából kicsiről se nagyon hallottam :)
Egyébként valószínűleg irány a pince és lehet én is matracba burkolnám magam ahogy az előző írta.
blabla, szóval van tornádó magyarországon. Leginkább az alföldön, de évente csupán néhány.
23:29
Ez szerintem attól függ. Nem hinném, hogy lesz valaha Magyarországon erős tornádó a közeljövőben, a gyengébben viszont csak a cserepeket viszik le.
F2-es tornádók előfordulnak, több is évente, erősebbek sokáig nem lesznek még. A körülmények =re nem alkalmasak erősebbek kialakulására.
Pince a legjobb amit tudsz ellene tenni otthon, amugy meg kilépsz előle-> Pár 100 méterrel mégy odébb, és no problem.
tegnap 20:11-es hozzászóló!
Jah... Amerikában meg ilyen poszdorjából, meg osb lapokból összetákolt házakban laknak, aztán csodálkoznak, hogy egy erősebb szél úgy elviszi a házat, mint Dorotit a mesében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!