Mennyi időt szoktatok tanulni sulin kívül?
Figyelt kérdés
Főleg gimnazisták érdekelnének :)2011. máj. 6. 19:12
2/6 anonim válasza:
Változó, attól függ hogy az illető ált.iskolás,gimnazista,egyetemista.
De én pl.:4-5 órát, attól függ h mennyi dolgozat tz van azon a héten, vagy volt-e aznap szakkör,sport..vagy valami..^^
3/6 anonim válasza:
szakközépiskolába jártam, és kb semmit, csak töri tz-re tanultam kb 1 órát előző nap.
4/6 Tom Benko válasza:
Folyamatosan szinte. Napi 5-7 órát, amikor nem dolgozom.
5/6 anonim válasza:
4-7 órát.
Általános - de inkább humán - osztályba járok; úgy, hogy idénre határozottan reálos lettem, de nem tudom, merre tovább. Így tanulnom kell a reál tárgyakat (kb mindet) - van, amelyiket nagyon-nagyon, vagy amelyiket csak nagyon -, emellett ott vannak a kötelező humán érettségi tárgyak.
A faktokról és a magántanárokról még nem beszéltem. Ezek a különórák is kellenek, hogy majd jövőre normális pontszámot tudjak összekaparni.
12.-es, 13.-ban ballagó 18/L
6/6 anonim válasza:
Általános iskolában napi 10-20 percet tanultam, gimnáziumban fél-egy órát, egyetemen látástól mikulásig tanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!