Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Milyen a New York-i John F....

Milyen a New York-i John F. Kennedy repülőtér? Könnyű eligazodni? Segítőkészek az ott dolgozók?

Figyelt kérdés
Budapestről Los Angelesbe utazom és szeretném tudni, hogy az átszállást melyik repülőtéren ejtsem meg. Mert a repülőjegy a new yorki átszállással a legkedvezőbb áru.
2011. máj. 4. 19:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Èn londoba szálltam át de a kennedy-ig mentem.

mindenhol ha átszálló vagy akkor már be chekkolsz budapesten mindkét járatra.

mikor a reptéren vagy ott ki van írva h0ogy hogy jutsz el ha kell másik terminálba. nem kell kimenned a bechekkoltak övezetéböl, közvetlenül visz át busz.

a kennedy nagyon nagy minden nagyobb légitársaságnak külön épülete van, vagy pl külön épületböl megy a belföld stb... (10 éve így volt)

nem fogsz eltévedni ne izgulj, és bárhol kedvesek a reptéri infonál. mondom úgy hogy jártam már gyerekkel is sok reptéren.

2011. máj. 4. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!