Honnan tudnék egyetemi jegyzeteket, tankönyveket letölteni (ingyen)?
Kiegészítésként: gyógyszerésztudomány, orvostudomány, természettudomány témáin belül szeretnék anyagokat találni.
Jegyzet alatt nem kidolgozott tételt értek, hanem olyat, amely tankönyvszerű, nagyobb lélegzetvételű.
Ilyenre nem bukkantam eddig interneten :(
Orvosi könyveket nem igazán tudsz letölteni. Max torrent oldalról néhányat (pl. SH atlaszt, Yokochi vagy a Sobotta atlasz CD verziót). Ezeken kívül én sem találtam még:)
De miért kellene?
Igen, anatómia is érdekel, csak az nem olyan elmélkedős, mint pl. az élettan, az immunológia vagy az onkológia :)
Öhm, remélem azok között, amiket említettél, nincs a hullás anat, mert attól kiakadtam, amikor nézegettem unokatesómét :D Ő pedig eksztázisban volt, hogy talált végre egy jó anat könyvet, és heteken át mutogatta a fotókat :S :D
A könyvtárra nem gondoltam eddig, mert nagyon félek tőle, hogy valami történik nálam a könyvvel, gimiben sem mertem kölcsönkérni más füzetét / tankönyvét xD Nem tudok elég jól vigyázni rá... De muszáj lesz megkockáztatni :)
Köszönöm mindkettőtök válaszát :)
Csak tudsz már egy könyvre vigyázni:DDD A Yokochi fényképes atlasz. De a Sobotta rajzos. Az SH atlasz pedig inkább anatómia tankönyv jellegű.
Szerintem is könyvtárban nézelődj:)
Meg ami van, az sem kölcsönözhető.
Torrenten találkoztam már Feynman: Mai fizikájával.
Egyetemek oldalain néha vannak jó dolgok: [link] pl. elte matek doktori disszertációk
Lehet kutakodni.
én egyszer vettem egy kb 70-es évekből való olcsó anatómia könyvet valamelyik pesti antikváriumban,
nem egy mai kiadás, de az emberi test nem változott azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!