Hogyan lehet lecserélni egy tanárt?
Nem, nem elég.
De miért is kéne lecserélni a tanárt?
Létezik rá módszer, de ha nincs igazatok, akkor a következő tanár elég bosszúsan kezd majd nálatok.
Mi a probléma?
Matektanár....tényleg ilyet még nem láttam...34ből 16an állnak bukásra....azért ennyire nem vagyunk hülyék xd (amúgy gimi, a felettünk lévő osztályban ugyanaz a matektanár tanít, ott 13an buktak is félévkor, ami ugye évvégén kellemetlenebb:D)
Köszönöm a válaszokat:)
Nálunk sokkal rosszabb a helyzet. Az osztályfőnökről van szó, aki egyben a nyelvtant, az irodalmat, és az angolt is tanítja nekem (úgy ahogy). Na most itt az a gáz hogy már megpróbáltuk leváltatni úgy hogy petíciót írtunk, össze jött az egész osztály aláírása, de aztán nem adtuk le, mert véletlenül egyik órán normálisan megbeszéltük a problémákat (látszólag). Ebben az éven jött rá az osztály hogy mi az az álszentség, mert azóta csak rosszabb a helyzet. Mondok néhány kedvenc példát:
1,Egyik angol óra kezdetén mindenki bement kb 10 fő+ tanár,
és fél perc sem telt el, de már is bele kötött az első dologba: ferdén áll a lábtörlő. Még csak nem is az, hogy méterekkel volt odébb, hanem az egyik sarka ha 10centivel.
Amikor viszont megjegyeztem, hogy jó lenne ha a tananyaggal foglalkoznánk, nem pedig a lábtörlővel, elkezdett vitatkozni, és majdnem én kaptam beírást.
2,Egyik osztálytársam szokott panaszkodni néhány dologért, JOGOSAN. Említek egy példát: Elért egy országos versenyen egy olyan helyezést, hogy első 20-ban benne volt, de nem kapott dicséretet, pedig mások igen. De nem ez volt a vita trágya, szóval vitatkoznak, és egyszer csak ezt mondat szó szerint: "egyik marha elkezdi, a többi meg folytatja." A haver rögtön leszólta, hogy miért nevezte marhának. Fél perc sem telt el (ezt a félpercet komolyan értem) de már is letagadta. Nem mellékesen a 19 főből 18 állította hogy mondta, de azután is tagadta. Az a maradék egy fő pedig én voltam, aki éppen aludni próbált, mert mást nem lehet az ő osztályfőnöki óráján :)
3, Most épült meg nemrég az új szárny, és folyton mondogatja, hogy ne együnk a teremben. ezzel idáig nincs is semmi probléma, de próbáljátok meg úgy elképzelni, hogy közben eszi az almáját szintén bent a teremben.
Ha kell még több, meggyőzőbb még valakinek, nyugodtan szóljon, sajnos nincs hiány belőle.
Valamint érdekelne mit csinálhatnánk, mert 4 órát nem cserélhetek el csak úgy másik tanárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!