Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet felhúzatni az...

Hogyan lehet felhúzatni az ember CPU-ját?

Figyelt kérdés
Már mindenhol hallottam róla de, nem tudok rájönni hogy mi a titka.(CPU, VGA CPU stb..)
2009. márc. 8. 12:52
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Jobban jársz, ha nem huzigálod.

Azt még senki sem mondta neked, hogy akkor kiéghet?

Minimum dupla erős hűtést is kell ilyenkor alkalmazni.

2009. márc. 8. 13:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudom, és nem azt kérdeztem,hogy mijen hűtés kell hozzá. Egyébként pedig 3 szektoros hőcserélővel rendelkezik a vízhűtésem. Egy 2 ventis a proci elött és egy a VGA elött... hűtésel nem lesz gond :)
2009. márc. 8. 13:09
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Jesszusom, ekkora kockát!
2009. márc. 8. 13:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát igen kell a hűtés. De ez csak azért van mert egy haverom eladta a hűtését ólcsón és azt egészítettem ki.Amúgy soe alkalmaztam volna vízhűtést mert kegyetlen drága!
2009. márc. 8. 13:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg ilyen hűtésed van, akkor az órajelet lehet megemelni. Van 2-3 beállítási lehetőség erre: nézd át a leírást, amit az alaplapodhoz kaptál.

A rendszered, amivel be tudod állítani, gondolom mutatja a processzor hőmérsékletét is.

2009. márc. 8. 14:01
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Ezt a kérdést a számítástechnika rovathoz kéne átírni. Én ezt nem tudásnak, hanem geekságnak hívom-nem egyedül Nem bántani akartam senkit, de a Számítástechnika rovatnál több helyes válasz érkezne rá..
2009. márc. 8. 18:34
 7/7 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg jobb a számtek rovat, de az órajelet a BIOS-ban is felhúzhatod. Előtte lvass utána kockafórumokon, hogy meddig lehet a procidat instabilitás nélkül túráztatni, különben könnyen ott találod magad, hogy szétfagy az egész...
2009. márc. 8. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!