Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Sehogy se tudok rájönni, most...

Sehogy se tudok rájönni, most ez hogy lehet?

Figyelt kérdés

van egy feladvány "Gondolj egy számra, szorozd meg kettővel.Aztán vedd a felét és vond ki belőle a gondolt számot.Hihetetlen de mindig 0 fog kijönni!"

Akármilyen számra gondoltam mindig 0 lett az eredmény, de tényleg.:O próbáljátok ki ti is! ez most hogy van vagy mi?

Már napok óta ezen gondolkozok, teljesen rápörögtem , próbáltam már 121843-al is szal nem függ a nagyságrendtől ,pí-vel is ez jött ki, sőt még komplex számokkal is megcsináltam. Hihhetetlen valami varázslat.nektek van valami ötletetek hogy lehet ez?

2011. ápr. 29. 21:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
pedro te csak azért jársz ide, hogy hülyeségeket írj? Inkább leszokhatnál róla. Degec nagy falu, látom te is onnan jöttél.
2011. ápr. 30. 01:20
 12/23 dellfil ***** válasza:

Nem jó a kategória!

De azért: Ha ha ha...

Megszorzom kettővel, elosztom kettővel (marad saját maga) és kivonom "saját magát"... he he he... és nulla marad. Naná! Azért kicsit még kombinálhattál volna rajta.

dellfil

2011. ápr. 30. 08:02
 13/23 anonim ***** válasza:

Kedves 01:20-as!

Veled ellentétben, csekély értelmemmel arra gondoltam, hogy a kérdés feltevője nem lehet ennyire alacsony értelmi színvonalon, hogy KOMOLYAN kérdezze, amit kiírt. Innen egyszerű logikai következtetéssel jutottam el arra a felismerésre, hogy valószínűleg csak poénkodni akar. (Látom, hogy eddig a pontig te már nem jutottál el...) De semmi baj nincs, ahogy nézem, a kérdező sem sértődött meg enyhén csipkelődő hozzászólásomon.

Úgy látszik, a kérdező VALÓBAN értelmes ember.

Rólad viszont, kedves hozzászóló, ezt már nem lehet elmondani. Egyrészt SENKI nem kért fel arra, hogy védelmedbe vedd a kérdezőt, tehát te vagy az a bizonyos fogadatlan prókátor, akire senkinek semmi szüksége nincs. Másrészt ha a hozzászólásomban nem fedezted fel a humort, akkor NAGYON száraz és sótlan alak lehetsz, őszinte részvétem - nem neked, hanem mindazoknak, akiket boldogítasz társaságoddal. Harmadrészt pedig a hülyeség inkább az, hogy CSAK AZÉRT írsz egy kérdéshez, hogy belém kössél - azaz csak offolsz, sértegetsz, ráadásul ezzel KIZÁRÓLAG magadról állítasz ki bizonyítványt, nem rólam, hiszen engem is és téged is a HOZZÁSZÓLÁSAINK alapján fognak megítélni, nem pedig aszerint, hogy hogyan tudjuk sértegetni egymást...

Természetesen előfordulhat, hogy nem tetszik neked, amit írtam. De vélemény különbség miatt valakit mocskos szavakkal illetni nem éppen kulturált dolog. Mindenesetre köszönöm a kedves bemutatkozásodat, legalább tudom, hogy ki is vagy, de a véleményemet - veled ellentétben - én megtartom magamnak. Nem alacsonyodom le a te szintedre.

Pedro

2011. ápr. 30. 11:28
 14/23 anonim ***** válasza:
Pedro, én itt már semmiben sem vagyok biztos :DD
2011. ápr. 30. 12:45
 15/23 anonim ***** válasza:

pedro

Neked nincs alapod az offolást számon kérni, mert te is beszólással offoltál (kétszer is).

Én igenis értékellek a sértegetéseid alapján. Nem először teszed, sokszor beszólsz másoknak. Ezt elég kulturálatlanul teszed, így a stílust sincs alapod kikérni. Humorban nem vagy erős, ezt már bizonyítottad párszor.

A véleményedet leírtad, akkor miért írod, hogy megtartod magadnak? Ez önellentmondás.

A szintvonalad meg már így is lesüllyedt nagyon alacsonyra, de ezt már megszoktuk tőled.

2011. ápr. 30. 14:04
 16/23 anonim ***** válasza:

Látom, SOK a fogadatlan prókátor... :-D

Nem tetszik a humorom? Sajnálom... Nekem se a tied. Most akkor kvittek vagyunk. Kulturálatlan lennék? Ezt még nem mondták rám. Voltam már mocskos komcsi, meg neoliberális hazaáruló, meg mi is, ja jobbikos fajgyűlölő, és mindez UGYANEZEN az oldalon... Még szerencse, hogy nem egyszerre :-D

Hát ezek miatt NEM SOKAT ÉRDEKEL, hogy milyen jelzőket aggattok rám - végülis egyik sem igaz, és mindegyik igaz. Akinek pedig CSAK a fekete, vagy CSAK a fehér létezik, az utáljon nyugodtan, én csak sajnálom őt. :-)

Ja és még valami: én SOHASEM becsméreltem hasonló módon SENKIT - ha valaki máshogyan emlékszik az nyugodtan mellékelje az idézetet... És ÉPPEN EZÉRT nem mondom el a véleményemet arról, aki becsmérelt. (Azon tűnődöm, vajon ez is kulturálatlanság-e?)

"A szintvonalad meg már így is lesüllyedt..."

A SZINTVONALAM biztosan... Ha lemegyek a pincébe. (azért írni meg kellene tanulni ám!) A SZÍNVONAL pedig már előttem mélyrepülésbe kezdett, ezen már én sem tudok rontani :-D

Pedro

2011. ápr. 30. 17:36
 17/23 anonim ***** válasza:

Csak azért jött ki mindig, mert csak olyan számkörökben mozogtál, ahol tudsz "felét venni" egyértelműen. Nézd meg kvaterniókra, vagy csak mod 6, és nem biztos, hogy 0 jön ki.

off: ez már ilyen dolog. kaptam már 25%-ot, mert komolyan megválaszoltam hülye kérdést. Valamiért nem értette a kötözködő banda.

2011. ápr. 30. 18:18
 18/23 anonim ***** válasza:

pedo

félelmetes, amikor így elborul az agyad.

agyvérzést ne kapj, öreg korban már vigyázni kell.

2011. ápr. 30. 19:25
 19/23 anonim ***** válasza:

jzt

Látod, ez már sokkal jobban tetszik. Köszönöm, hogy ennyire aggódsz értem, és vigyázol az egészségemre! :-D

Hát igen, az én koromban már vigyázni kell, egy hirtelen mozdulat is végzetes lehet!

Pedro

2011. ápr. 30. 19:28
 20/23 anonim ***** válasza:
A gépelés is mozgás. Inkább ne mozogj
2011. ápr. 30. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!