Az ember miért szégyelli a nemi szervét?
Így neveltek minket. Szerintem az volt, hogy néhány emberrel senki se akart szexelni, ezért kitalálták, hogy az ilyen dolgok bűnösek meg romlottak meg szégyenletesek. Amúgy meg a kakit se találnánk büdösnek, ha nem nevelték volna belénk, hogy az.:) Ha megnézel egy óvodai kiscsoportot, ott azért jól lehet látni, milyen az ember valójában, még a nevelés és agymosás korszaka előtt... meztelenül járkálnak, bepisilnek, masztiznak, orrot túrnak, a nemi szervüket mutogatják, nem azért, mert nincs kifejlődve az agyuk, hanem mert még nincsenek megnevelve. De persze nem azt mondom, hogy a nevelés rossz dolog, de a felnőtt ember akkor is csak egy idomított majom.
Meg meztelenül biztos egész nap szex lenne, és az nem lenne jó.
Mint már előttem is írták, ilyen a mostani korszellem. Régen Európában a boka is hű de valaminek számított. Az 1700-as években (állítólag) még fürödni is csak valami lenge ruhába mentek a nők. Volt olyan nép, ahol a könyök volt a fétis, ezt egy dokumentumfilmben hallottam.
08:38
Melegebb éghajlat alatt élők közt ma is vannak 'természeti' népek akik a mellüket nem takarják el, pedig az sem semleges terület:-)
De amúgy lehet, hogy nem csak neveltetés van a benne.
A férfiak mindig is gerjedtek a lenti látványra. Márpedig ezt a nők élettársa nem nézhette jó szemmel(meg a nő se ha már nem akart mást magának), mert ugye a féltékenység az evolúcióval bizonyos okkal 'költözött' belénk. Szóval ez lehet a dolog mögött. A férfi verziót nem tudom. Talán a méretkülönbségek miatt, hogy így egyenrangúbbnak tekintsék egymást, vagy mi. Mert a kínai vagy japán meghajolásos üdvözlés is úgy tudom, a magasságkülönbségek miatt alakult ki náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!