Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » New English File (kék) angol...

New English File (kék) angol könyvből tanul valaki?

Figyelt kérdés
Mi a 2. leckéből írunk holnap és azt szeretném emgkérdezni,hogy vki nem tudja-e,hogy mik a dolgozat kérdései. Voltam könyves boltba tegnap, viszont ott meg kell rendelni, és csak ugy tudnám megvenni a dolgozatot, csak arra nincs időm már :/ Tudna vki segíteni?
2011. ápr. 13. 19:30
 1/5 A kérdező kommentje:
Pre-Intermediate fajta
2011. ápr. 13. 19:34
 2/5 anonim ***** válasza:
olyan dogát szoktatok írni, ami magához a könyvhöz jár? azt le lehet tölteni a netről vhonnan. Én megtaláltam. Majd megkeresem
2011. ápr. 13. 20:10
 3/5 A kérdező kommentje:
az első leckéből igen oylan dogát írtunk és akkor gonmdolom most is. persze ezt nem mondta :) de jólenne, föleg ha a neten tényleg megvan
2011. ápr. 13. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Na megvan: *****

De azért ajánlom, hogy tanulj is mellé, mert az én most fogok érettségizni, és nem olyan egyszerű:P

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 13. 21:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Egész nap erre tanultam, csak így össze vissza, mert igazából nem tudtam,hogy mit kéne alegjobban átnézni így mindenből egy kicsit. Hát én bele se szeretnék gondolni, mi lesz akkor
2011. ápr. 13. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!