Léteznek szellemek a youtube-on látható videók valódiak?
Ez hol van?
Mert én még nem láttam, vagy a tube-t gondolod?
Egy része direkt felvétel, egy része kamu, egy része összevágott.
léteznek szellemek, szerintem. nem egyszer érzékeltem is már a jelenlétüket.
persze van aki nem hisz bennük, van aki hisz. én azok közé tartozok, akik hisznek.
a youtube-n található szellemes videók természetesen hamisítványok.
mint ahogy az is, hogy a filmekben hallani és látni lehet a szellemeket.
ugyanis csak úgy nem fogod hallani őket. Kitartó munkával eredményes kísérleteket lehet tenni úgy, hogy ha érzed, hogy ott egy szellem, [bekészíted a felvevős magnódat] kérdezgeted, hagyod, hogy válaszoljon [ezt felveszed a magnóval]... és visszahallgatod. [ugyanis olyan hullámokat bocsátanak ki magukból amiket ily módon tudsz meghallani.]
Látni pedig nem rendes ember formájába látod őket, vagyis nem feltétlen. [én eddig egyszer találkoztam csak ilyennel.] általában egy kis fénycsóva formájában jelennek meg. de van mikor az sincs.
úgy érzed, hogy hideg van, mikor előtte még meleged volt? hideg fuvallatokat érzel [akár kezeden, akár a lábadon?] fura dolgokra gondolsz, és fura dolgok jelennek meg a szemed előtt? akkor szellemmel van dolgod...
Nem is kell annyira érteni egy videoszerkesztő programhoz, és bármi megcsinálható persze.
Ellenben a youtube egy nagyon jó lehetőség szerintem, most szellemek ide vagy oda. Ja meg a hülyeség is ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!