Milyen célt szolgál a képen látható szárny, ami kijön a gépből. Leginkább F-15I, FA-18A -n láttam eddig . Mire való?
2009. febr. 27. 20:11
1/10 anonim válasza:
Nem értek különösebben a repülőkhöz, de engem is kíváncsivá tettél.:) Ez nem valami áramlásrontó lap, amit leszálláskor használnak. Az utasszállító gépeknél hallottam, hogy alkalmaznak olyant, csak az azt hiszem, a szárnyba van építve, ezért nem ilyen látványos. Hmm.. Én is várom a válaszokat.:)
2/10 anonim válasza:
Nna, ma szét vagyok esve.:))
"Ez nem valami áramlásrontó lap, amit leszálláskor használnak" végére kérdőjel jár, merthogy kérdésnek szántam.:))
3/10 anonim válasza:
Az ott a törzsféklap. Megtalálható még a Szu-27-gépcsaládon és ha jól emlékszem, a MiG-29-esek változatain is. A sebesség csökkentésére, aerodinamikai fékezésre használják.
4/10 anonim válasza:
Szerintem is a gép lassítására szolgál.Amolyan "fékszárny".
5/10 A kérdező kommentje:
Őőő De csak felszálláskor használják. Én kiegyenlítő szerepet gondolok neki.(felszálláskor rásegít hogy kisebb helyen is feltudjon szálni.Biztos nem fékszárny. Vagy esetleg szellőzőnyilás.. nemtudom.
2009. febr. 28. 10:57
6/10 A kérdező kommentje:
előző kommentemet visszavontam . tényleg féklap
2009. febr. 28. 10:59
7/10 anonim válasza:
Mivel nem lehet eldönteni h ezek a képek felszálláskor esetleg elszálláskor készültek így elég nehéz meg mondani de ha leszálláskor lassító sztem bár szinte semmiylen gépen nem látni yilet amerikaim meg pláne nm én iylet most lártok először
8/10 A kérdező kommentje:
épp leszáll .(fékszárny kintvan)
2009. febr. 28. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!