Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért teszik a késeket vízbe?

Miért teszik a késeket vízbe?

Figyelt kérdés

Édesanyám mesélte ,hogy mindig vízbe kellett tenni a cégnél a műanyag nyelű késeket ,de sehol sem találtam erre magyarázatot.Mindig meleg vízben áztak a kések.Ez miért jó a késnek?

.Esetleg aki tudja elmondhatná.

Köszönöm szépen mindenki segítségét.


2011. ápr. 3. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen cégnél, mit csináltak ott?

Lehet az elektrosztatikus kisülés miatt, de passz.

2011. ápr. 3. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
lehet hogy az a víz nem csak meleg, hanem forró volt, és fertőtlenítés miatt
2011. ápr. 3. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Cukrászatoknál fordul elő, de egyes családokban a tortát is vizes késsel szokták felvágni. Felmelegítik vele a kést, így jobban vágja a vajas, margarinos, krémes dolgokat és nem ragad hozzá.
2011. ápr. 4. 02:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazából húsfeldolgozóba ,de lehet tényleg a fertőtlenítés miatt keltett(a késen maradt esetleges szennyeződés megromlott volna és bebüdösödik meg nem is higénikus)
2011. okt. 20. 20:43

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!