Miért teszik a késeket vízbe?
Figyelt kérdés
Édesanyám mesélte ,hogy mindig vízbe kellett tenni a cégnél a műanyag nyelű késeket ,de sehol sem találtam erre magyarázatot.Mindig meleg vízben áztak a kések.Ez miért jó a késnek?
.Esetleg aki tudja elmondhatná.
Köszönöm szépen mindenki segítségét.
2011. ápr. 3. 20:26
1/4 anonim válasza:
Milyen cégnél, mit csináltak ott?
Lehet az elektrosztatikus kisülés miatt, de passz.
2/4 anonim válasza:
lehet hogy az a víz nem csak meleg, hanem forró volt, és fertőtlenítés miatt
3/4 anonim válasza:
Cukrászatoknál fordul elő, de egyes családokban a tortát is vizes késsel szokták felvágni. Felmelegítik vele a kést, így jobban vágja a vajas, margarinos, krémes dolgokat és nem ragad hozzá.
4/4 A kérdező kommentje:
Igazából húsfeldolgozóba ,de lehet tényleg a fertőtlenítés miatt keltett(a késen maradt esetleges szennyeződés megromlott volna és bebüdösödik meg nem is higénikus)
2011. okt. 20. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!