Hogyan halljuk a gondolatainkban azt amit egy másik ember mondd?
Figyelt kérdés
A hang útjára lennék kíváncsi illetve hogy egyáltalán hogyan lehetséges ez. :)2011. ápr. 2. 13:18
2/4 A kérdező kommentje:
tudom, nem figyeltem és már nem tudom át javítani. am köszi :D
2011. ápr. 2. 14:14
3/4 anonim válasza:
Mármint az egész folyamatra vagy kíváncsi, amit ez elindít?
Elég szép hosszú láncon fut végig... kezdve azzal, ahogy a jelek beérnek az agyba, ott egy egyszerű feldolgozás (alapelemek felismerése), aztán ezek kombinálása, összehasonlítás emlékekkel, stb. És ez még mind öntudatlan: utána jön csak, hogy az agy eldönti, mit csináljon ezzel egyáltalán: valami ösztönt vagy vészreakciót indít be, vagy elteszi későbbre az emléket, vagy elfelejti - esetleg továbbküldi a tudatnak is.
Aztán amit erre a tudat reagál, majd utána válaszol...
4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen az egész folyamatra úgy kb. Hogy jut el a hang hozzám és hogy lehet hogy mi gondolatként halljuk. Amúgy köszi :)
2011. ápr. 5. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!