Hogyan működik (power balance)? Hogy ver át?
Előre leszögezem, hogy tudom, hogy csak átverés.
De egyszerűen nem tudok rájönni, hogy hogyan tud így megviccelni.
Azt a tesztet csináltam meg, hogy összezárt lábakkal álltam, és előrehajoltam amennyire csak tudtam. Az ujjam hegye éppen hogy csak hozzáért a talajhoz (már iszonyatosan fájt és feszült a lábam:D).
Felvettem a karkötőt, majd minden gond nélkül lehajoltam annyira, hogy majdnem az egész tenyerem leért a talajra (kb. 3 ujjpercemet tudtam nekinyomni a földnek).
Gondoltam, biztos csak "kilazultam" a próbálkozástól. De ahogy levettem, megint nem tudtam lehajolni.
Gondoltam arra is, hogy placebo. De mikor a tesztet megcsináltatták velem (nem karkötőket áruló személy!) nagyon szkeptikus voltam.
Szóval nem hisezm, hogy csak bemesélem magamnak:D
Vki tudja, hogy milyen trükkel ver át?:)
Ezt olvastam. De abban a videóban egy másik tesztet mutatnak meg. Azt, hogy egy másik ember nem tud olyan könnyen kibillenteni az egyensúlyodból, azt könnyebb eljátszani:)
Csak mikor saját magadat csapod be, az furi:)
Ne vegyél semmilyen "mágikus" karkötőt. Tudod mire hatnak? a tudat alattidra, elhiteted magaddal hogy tényleg használ valamit(ami a leírásban van). Bemeséled magadnak hogy javít a dolgokon. A tudatalattidba dől ez az egész. Szerintem inkább önbizalomhiányosoknak van:P (legalábbis szerintem)
Itt már minden a pénzről szól, és kihasználják az emberek tudatlanságát/hiszékenységét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!