Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan működik (power balance)...

Hogyan működik (power balance)? Hogy ver át?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, hogy tudom, hogy csak átverés.

De egyszerűen nem tudok rájönni, hogy hogyan tud így megviccelni.

Azt a tesztet csináltam meg, hogy összezárt lábakkal álltam, és előrehajoltam amennyire csak tudtam. Az ujjam hegye éppen hogy csak hozzáért a talajhoz (már iszonyatosan fájt és feszült a lábam:D).

Felvettem a karkötőt, majd minden gond nélkül lehajoltam annyira, hogy majdnem az egész tenyerem leért a talajra (kb. 3 ujjpercemet tudtam nekinyomni a földnek).

Gondoltam, biztos csak "kilazultam" a próbálkozástól. De ahogy levettem, megint nem tudtam lehajolni.

Gondoltam arra is, hogy placebo. De mikor a tesztet megcsináltatták velem (nem karkötőket áruló személy!) nagyon szkeptikus voltam.

Szóval nem hisezm, hogy csak bemesélem magamnak:D

Vki tudja, hogy milyen trükkel ver át?:)

2011. márc. 31. 19:02
 1/7 A kérdező kommentje:
Jah és még vmi: Youtube-on tudom, hogy van erről videó, de sajnos az angoltudásom kevés hozzá:)
2011. márc. 31. 19:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
2011. márc. 31. 19:29
 3/7 A kérdező kommentje:

Ezt olvastam. De abban a videóban egy másik tesztet mutatnak meg. Azt, hogy egy másik ember nem tud olyan könnyen kibillenteni az egyensúlyodból, azt könnyebb eljátszani:)

Csak mikor saját magadat csapod be, az furi:)

2011. márc. 31. 20:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy becsapás? (én nem ismerem ezt a tesztet, nem gondolok róla semmit egyelőre :)
2011. ápr. 1. 04:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Mert hogy hatna egy sima gumikarkötő az összes ízületedre?:) Sehogy.
2011. ápr. 3. 22:27
 6/7 anonim válasza:
Nem csak gumikarkötő! vannak benne hologrammok! és 7,8HZ frekfenciára állít
2011. ápr. 5. 19:46
 7/7 anonim válasza:

Ne vegyél semmilyen "mágikus" karkötőt. Tudod mire hatnak? a tudat alattidra, elhiteted magaddal hogy tényleg használ valamit(ami a leírásban van). Bemeséled magadnak hogy javít a dolgokon. A tudatalattidba dől ez az egész. Szerintem inkább önbizalomhiányosoknak van:P (legalábbis szerintem)

Itt már minden a pénzről szól, és kihasználják az emberek tudatlanságát/hiszékenységét...

2011. jún. 5. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!