Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy olyan assassi...

NejlonZacskoo kérdése:

Hogyan lehet egy olyan assassins creedes kést csinálni?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám hogy szeretnék magamnak egy asassins creedes rejtett kést csinálni viszont csak ugy tudom megoldani hogy kijöjjön , vissza nem megy sehogy :SSS

interneten keresgéltem youtube on is sokat de ott is csak kijön vissza nem megy ott se :'(

aki tudja mi lehet a baj az segitsen (:

eddig ugy jutottam el hogy egy kötelet megrántok az ujjammal és kijön a penge mert egy gumi kilöki :P viszont visza nem meg úgy mint a játékban :S

elöre is köszi

2011. márc. 31. 14:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem hogy minek neked egy hidden blade?
2011. márc. 31. 15:09
 2/12 anonim válasza:

Első válaszoló:

Bajod van a cosplay-el?

2011. ápr. 2. 01:35
 3/12 anonim válasza:

Sajnos nincs ötletem, hogy hogyan tudnál olyat, ami ki és be is megy magától.

Viszont ajánlanám figyelmedbe ezt:

[link]

Nagyon komoly Altair ruhát, felszerelést rakott össze.

2011. ápr. 2. 01:44
 4/12 A kérdező kommentje:

ez a hapi téll jol megcisnálta a ruhát :D (Y)

amm 1. kommentelő azért kéne mert rohadt jól néz ki *_* és tök jo lenne ...

természetesen nem igazi penge lenne benne mert az veszélyes max egy kis müanyag kard a piacrol vagy valami iesmi lenne a penge :D engem az érdekelne különösen h a vissza huzást h csinálják :D

2011. ápr. 2. 09:05
 5/12 anonim válasza:
Azt, hogy a penge kifelé kimenjen, azt lehetne úgy, hogy alapvetően egy gumi tartja, de ha suhintasz egyet a kezeddel, akkor a centrifugális erőtől kimegy a penge, majd a mechanika miatt ott megakad. Aztán ha megnyomsz egy gombot, akkor kioldódik és a gumi visszarántja.
2011. ápr. 2. 18:36
 6/12 A kérdező kommentje:
na ezt nemértettem XDD
2011. ápr. 3. 07:39
 7/12 A kérdező kommentje:
letöltöttem a játék kódexének másolatát amibe le van rajzolva az h hogyan kell hidden bladet csinálni, arrol a mintárol megprobálom megcsinálni hétvégén ;P szurkoljatok hogy jó legyen , ha jó lesz és érdekel még valakit akkor felteszek egy vidit a youtubera és ide is linkelem (:
2011. ápr. 5. 20:27
 8/12 A kérdező kommentje:
:S túl komplikát dolog olyan tűt szerezni amiközépen lyukas és lehet bele cérnát fonni :S sajnos ez nélkül nincs működű záró rendszer :'(
2011. ápr. 7. 18:56
 9/12 anonim válasza:
Honnan töltötted le a codex-et? Mert én is azzal szenvedek, amivel te, és akk én is megnézném.
2011. jún. 30. 23:28
 10/12 A kérdező kommentje:
a sógorom szedte le asszem a dtsh ról de az fizetős S: de irj privát emailt és akkor feltöltöm valahova a kepeket és elküldöm neked a linket :D
2011. júl. 1. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!