Tényleg újra lehet érettségizni? Bővebben lent!
Még mielőtt lehurrognának egyesek én hülyeségnek tartom...!
Tehát az a helyzet, hogy az egyik tantárgyból, ami nagyon kellene egyetemen a felvételin abból elég rosszul sikerült az érettségim és egyik ismerősömtől azt hallottam, hogy újból lehet egy vmiből érettségizni.
Hát én még soha nem hallottam ilyet, meg akkor elég sok vki próbálkozna 100-szor. Nektek mi a véleményetek??
Köszi a válaszokat.
22000? Ez egy tárgy lenne? :O
Értem, köszi :)
És amúgy ha szeretnék újból érettségizni, ez ügyben hová fordulhatok?
17000 lesz a szóbeli és írásbeli együtt. Én egy olyan tárgyból érettségiztem amiből annak idején nem tettem le. érdemes abba az iskolába visszamenned, ahol tanultál, hogy csinálnak elvállalják-e a leérettségiztetésed. ha igen kapsz egy jó pár papírt, talán az ügyfélkapun is regisztrálnod kell, (de már nem tudom pontosan), befizeted a csekket, és visszaviszed az igazolást, akkor ők betesznek valamelyik osztályhoz (szerintem februárban kell ezt intézni), aztán kapsz levelet, hogy hová kell menned. Érdemes beszélned az érettségiztető tanárral,hogy beülhetsz-e az óráira. (jó pár hónapig jártam be az órákra, hogy felkészítsen a vizsgára, mellette persze otthon is tanultam).
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!