Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Tényleg újra lehet érettségizn...

Tényleg újra lehet érettségizni? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Még mielőtt lehurrognának egyesek én hülyeségnek tartom...!

Tehát az a helyzet, hogy az egyik tantárgyból, ami nagyon kellene egyetemen a felvételin abból elég rosszul sikerült az érettségim és egyik ismerősömtől azt hallottam, hogy újból lehet egy vmiből érettségizni.

Hát én még soha nem hallottam ilyet, meg akkor elég sok vki próbálkozna 100-szor. Nektek mi a véleményetek??

2011. márc. 28. 23:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, 100szor is lehet próbálkozni ha akarsz, arra viszont már nem emlékszem, hogy a legjobbat nézik, vagy mindig amelyiket utoljára megírtad.
2011. márc. 29. 00:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Amíg van rá pénzed, akárhányszor újra lehet érettségizni. Én most épp erre gyűjtök, mert az angol emelt szóbelim napján nagyon lázas voltam, és ezért csak 75% lett az érettségim és nem volt elég pontom arra a szakra, ahová jelentkezni akartam.
2011. márc. 29. 06:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mikor én érettségiztem, akkor 10 ezer forint volt egy tantárgy. Most nem tudom mennyi. Ez 6 éve volt. De igen lehet újra érettségizni, akár 100-szor is. De nem ingyen, sőt. Azt hiszem csak olyan tantárgyból nem lehet érettségit tenni, ahol nem volt meg a kellő óraszám. Pl. ha 2 évig heti egy órában volt kémia, akkor kémiából nem lehet érettségizni. Legalább is 6 éve a tanárok ezt mondták nekünk. Ahhoz legalább 4 évig minimum heti 2 órában kellett volna tanulni a kémiát.
2011. márc. 29. 09:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Most 22000Ft az érettségi.
2011. márc. 29. 09:24
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

22000? Ez egy tárgy lenne? :O

2011. márc. 29. 15:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, 22000, de ez az idegen nyelvekre meg talán az informatikára vonatkozik. Vannak olyan tantárgyak, amik olcsóbbak (17000, ha jól emlékszem).
2011. márc. 29. 19:06
 7/9 A kérdező kommentje:

Értem, köszi :)

És amúgy ha szeretnék újból érettségizni, ez ügyben hová fordulhatok?

2011. márc. 29. 20:42
 8/9 anonim ***** válasza:

17000 lesz a szóbeli és írásbeli együtt. Én egy olyan tárgyból érettségiztem amiből annak idején nem tettem le. érdemes abba az iskolába visszamenned, ahol tanultál, hogy csinálnak elvállalják-e a leérettségiztetésed. ha igen kapsz egy jó pár papírt, talán az ügyfélkapun is regisztrálnod kell, (de már nem tudom pontosan), befizeted a csekket, és visszaviszed az igazolást, akkor ők betesznek valamelyik osztályhoz (szerintem februárban kell ezt intézni), aztán kapsz levelet, hogy hová kell menned. Érdemes beszélned az érettségiztető tanárral,hogy beülhetsz-e az óráira. (jó pár hónapig jártam be az órákra, hogy felkészítsen a vizsgára, mellette persze otthon is tanultam).

Sok sikert hozzá!

2011. márc. 29. 23:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :))
2011. márc. 30. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!