Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Tudom, h. hülyeség, de nem...

Habibi kérdése:

Tudom, h. hülyeség, de nem lehetne megmásítanom a vércsoportomat?

Figyelt kérdés

A-s vagyok és 0-s szeretnék lenni. Tudom, h. nem lehet, de mégis valahogy? Azért akarok 0-s lenni, mert akkor mindenkinek adhatnék vért, így meg nem, ezzel a szar löttyel

köszi

2011. márc. 16. 20:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a szar lötty, az jobban kell mint a 0-s. Menj csak szépen vért adni, meglátod, hogy örülnek neked.

Nem,nem lehet megváltoztatni,az összes csontvelődet ki kéne cserélni.

2011. márc. 16. 20:36
 2/15 Silber ***** válasza:
100%
Amikor voltam véradáson, akkor az volt leírva, hogy a magyarság 44%-a A-s vércsoportú. Egyáltalán nem felesleges. Aranyos indíttatás.
2011. márc. 16. 20:39
 3/15 A kérdező kommentje:
köszi, már voltam vért adni (harmadszorra sikerült, mert eddig nem engedtek), akkor értéke is van ennek a szirupos víznek?
2011. márc. 16. 20:45
 4/15 anonim ***** válasza:

persze. csakakkoradnak o-st ha nem tudjákavércsoportot.ha van 5 perc meg állapítani,akkor már azonost adnak.

Valamint a vért már régen nem direkt adják. amit levettek vért abból különböző készítmények lesznek és azt adják majd a betegeknek. Nem a vért egy az egyben

2011. márc. 16. 20:48
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem nehéz, csak át kell írni az egész genetikai állományod.
2011. márc. 16. 20:50
 6/15 anonim ***** válasza:
LOL.
2011. márc. 16. 20:52
 7/15 anonim ***** válasza:
Ahogy elnézem, hamarosan ismét általános adók lesznek a nullások. Kérdező, ne aggódj egy cseppet sem, legalább a saját vércsoportodhoz tartozóknak tudsz segíteni, így nekik ennyivel több A-s vér jut.
2011. márc. 16. 21:08
 8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm, most egy időre sikerült megnyugtatnotok, köszi
2011. márc. 16. 21:26
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem, nem lehet megváltoztatni.

Egyébként ma már csak csoport azonos vért adnak, szóval a 0-ás nem adhat mindenkinek.

Egyébként pont azzal "segítesz többet", ha a viszonylag ritkább vércsoportú véredet adod:)

2011. márc. 16. 21:29
 10/15 anonim ***** válasza:

Azért engem érdekelne, hogy ugyan miért is váltanál vércsoportot ...

maci

2011. márc. 16. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!