Canada vagy Usa?
Figyelt kérdés
indokkal pls hogy melyik jobb ország2011. márc. 2. 09:27
1/7 anonim válasza:
Aztán mégis mitől "jobb" egy ország a másiknál? Valami szempontokat fektessünk már le, így elég nehéz felelni a kérdésre.
Mi a jobb, az alma vagy a körte ? Indokold is :PPP
maci
2/7 poiu válasza:
A gazdagabbak többet adóznak Kanadában, a szegények nem. Kanadában elérhatőbbek a szociális és egészségügyi ellátások. Amerikában viszont minden van: az alaszkai jeges tájaktól a trópusi pálmafákig bármit megtalálsz. Kanadában - még délen is - hosszú és kellemetlen a tél. Szerintem.
3/7 anonim válasza:
Kanadában hideg van, ha a meleget szereted, inkább az USA-ban nézz körül, Los Angeles, Miami körül.
4/7 anonim válasza:
Kanadában élek. Minden szuper, a hosszú telet leszámítva. Néha októbertől áprilisig tél van. Kivan vele a tö.köm.
Az USA-ban csak túristaként voltam eddig, nagyon hasonló Kanadához, jobb az idő :) Sajna többet nem tudok írni róla.
5/7 A kérdező kommentje:
a cakanadai népség nem paraszt az usával ellentétben én csak ennyit tudok
2011. márc. 2. 15:14
6/7 anonim válasza:
"a cakanadai népség nem paraszt az usával ellentétben én csak ennyit tudok"
Kár, hogy rólad ez nem mondható el...
7/7 anonim válasza:
Hát a paraszt is egy tág fogalom... Én nagyon meg voltam elégedve az emberekkel is mindkét országban. Kedvesek, nyíltak, segítőkészek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!