Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogy is van ez a világvége?

Hogy is van ez a világvége?

Figyelt kérdés

Az addig oké, hogy maja naptár, 2012. december 21. De pontosan mitől következik be a katasztrófa? Katasztrófa lesz egyáltalán?

Olvastam lehetséges világvége-teóriákat, amik még valósak is lehetnek, de erről semmit nem tudok..

Gondolom volt már egy pár világvégés kérdés, ha konkrétan ilyen is volt már, akkor elnézést kérek.

2011. márc. 1. 19:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
58%
Gondolj csak bele a világ forrong.2 korea a közel kelet...Amerika nem írta alá azt ,hogy ha arra kerül a sor ő nem dob atomot sehova.Így gondol egyet és lebombázza koreát akkor világháború lesz és tuti mi is kapunk itt középeurópátban...
2011. márc. 1. 19:19
 2/24 anonim ***** válasza:
73%

"amik még valósak is lehetnek"

Nem, nem lehetnek valósak, és itt vége a történetnek.

2011. márc. 1. 19:23
 3/24 anonim ***** válasza:
Ne agyalj ezen, mert ez egy iszonyú baromság. Nem lesz vége a világnak jövőre.
2011. márc. 1. 19:28
 4/24 A kérdező kommentje:
Nekem annak tűntek pl. az atombombás, környezetszennyezéses illetve klímaváltozásos dolgok. De ezek mind majd pont december 21-én jönnek össze :O
2011. márc. 1. 19:29
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Amikor ekzdtek elszaporodni a kérdések, még igyekeztem érvekkel alátámasztott válaszokat adni, hogy mitől hülyeség ez.

Aztán ahogy átlag naponta jött egy-két ilyen kérdés, az érvek száma egyre csökkent, mert meguntam.

Mostanra eljutottam oda, hogy egy fáradt sóhajjal legyintek.

De most, utoljára, megerőltettem magam:

NEM LESZ VILÁGVÉGE 2012-ben. Használd a keresőt, és megtudod.

2011. márc. 1. 19:32
 6/24 anonim ***** válasza:

Nem.A maja naptárnak nincs vége,csak náluk addig tart egy periódus.Ez több,mint 5000 év.Ekkor állnak a bolygók egy sorban.

És épp ma jelent meg a neten a 3 űrhajó esete,aki közeledik felénk és pont akkor fog becsapódni a földbe.

Azt hiszem ez azért van,hogy ne a cukor és az olaj meg a lisz és benzin árával foglalkozz,hanem rettegj,hogy mi lesz veled.

2011. márc. 1. 19:33
 7/24 anonim ***** válasza:
A maja naptár, úgy tudom, egy vénuszi ciklus végét jelzi erre az időre, egyben az egyik napciklus végét is. Annyira nem értek hozzá, de állítólag ilyenkor a naptevékenység is erősödik, ami valamilyen szempontból biztosan hatással van a Földre is, de szerintem nem akkorával, hogy egyik napról a másikra kipusztítana minket. Úgyhogy azért világvégére nem készülök. :)
2011. márc. 1. 19:39
 8/24 anonim ***** válasza:
81%

Sir Butcher!

Nem lehetsz ennyire hitetlen. Világvége lesz és kész! Három űrhajó, atombombával és vénuszdombi ciklussal keresztezve fog nukleáris szennyeződést, ezzel együtt nukleáris telet csinálni, amelynek előszeleként máris katasztrofális klímaváltozásos, felmelegedéses, jégolvadásos, túlszaporodásos, árvizes és egyben elsivatagosodós tendenciák mutatkoznak.

Kell-e több a világvégéhez?

2011. márc. 1. 20:09
 9/24 anonim válasza:

utolsó válaszoló: kicsit sok ilyen filmet néztél,nem?

Talán nem kéne ijesztgetni feleslegesen az embereket! Egyébként meg hiába hülyítik ezzel magukat egyes emberek,ha lesz,akkor lesz,úgyse tudsz mit csinálni. Ha meg nem lesz,akkor fölöslegesen stresszelsz...

2011. márc. 1. 20:24
 10/24 anonim ***** válasza:
66%

20:24

Te ezt komolyan vetted? Humorérzék nulla? Kb ilyen baromság a világvége, mint amit leírtam. Te mindent készpénznek veszel?

2011. márc. 1. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!